Inlägg från: Babylove84 |Visa alla inlägg
  • Babylove84

    Första barnet, bf mars 09

    Häääj! Smiter in här =)

    Plussade den 20 juli =) Fattade inte att det var ett plus utan trodde att det var mina ögon som spelade mej ett spratt, men sambon sa att det var ett plus men det räckte inte utan jag var tvungen att kolla med min väninnan. PLUS! =)=)

    Har Bf den 29 mars (plus, minus, noll)

    Det känns så overkligt, trodde inte att det var så då min mens strulat som bara den! Jag känner mig inte orolig än......

    Det är en som vet på jobbet, tycker det är för tidigt att säga nått än. Ingen i våra familjer vet nått men kommer hitta på nått skojigt tills min pappas och broders födelsedagar, fyller jämt. OM...jag nu kan hålla mej vill säga =) Jag är mkt orolig för hur min sambos familj kommer reagera, främst hans mamma. Kanske oroar mej i onödan...vet inte men läskigt kommer det att vara.

    Käre pappan till bebisen fattar inget =) Kommer ta ett ta för honom, vilket jag förstår! Men han har redan kollat efter namn och ska bygga en vagga *mys* Så glad han e =)

    Vill bara att dessa veckor ska gå framåt till vecka 15 för har vart i dessa en gång redan coh andra 2 tills vecka 8-9 så det vill jag gärna skippa.

    Fasen jag ska verkligen bli mamma o allt går bra men det känns så!! *lycka*

  • Babylove84

    Jag åt postafen förra grav och det funkade för mej =)

  • Babylove84

    Jag åt det i 2 veckor sen slapp jag illamåendet. Hoppas det funkar bra för dej =) Det blir nog att ta till det för mej igen tror jag :P

  • Babylove84
    0309 skrev 2008-07-30 11:25:07 följande:
    Heej! Ja jag skulle ringa i går men så klart har dom stängt i 3 veckor.. Bara vänta och se.. Berättade för Farmor och Faster igår.. Ojojoj.. Så glada..:) Har ni berättat för några? jag kan inte hålla mig fast jag vet man ska vänta.. Så glad.. Men ja.. Mina bröstvårtor är ömma..Inget annat så.. Känner en komstig mensvärk i magen.. Skumt. Men det är de enda..Tar ni det extra lugnt o så eller håller igång som vanligt?
    Jag stressar runt som vanligt på jobbet men så länge jag inte får ont så lär jag säkert fortsätta.
  • Babylove84

    Inte för att oroa men man kan faktiskt inte vara helt säker som alla säger bara för att man går över vecka 12, jag har förlorat och många av mina vänner har förlorat i både månad 6-8. Så man kan aldrig vara säker.

  • Babylove84
    MissDecember skrev 2008-07-31 12:51:02 följande:
    Narie24 - ok.Babylove - nej, men om man har sett hjärtat slå på ett tidigt VUL så är det 97 % chans till fullbordad graviditet.
    Det såg kanon fint ut på min förra graviditet var i vecka 14 och hjärtat slog jättefint men av nån anledning så fick jag inte behålla min lilla.
  • Babylove84
    AnneLine skrev 2008-08-19 21:01:07 följande:
    Hej hej.. Hur går det för alla??? Hur mår ni? Jag spyr bara ibland nu och mår mycket bättre, jobbade första dagen igår ioch det gick bra.. Till helgen kommer mamma hem och då ska vi berätta för henne!! Det kommer bli spännande.. Är lite nervöst... Har ni berättat för alla???
    Spyr och mår skit :D Har berättat för en del men inte alla i familjen.
  • Babylove84

    Jag kan ännu inte fatta att jag har en krabat i magen, ändå har jag gått in i v. 14. Längtar så till ul men det känns som en evighet och hoppas innerligt att den/dom lever. GAH min sambo fattar det mer än jag :S

  • Babylove84

    Va härligt!! Sj så ska vi på vårat första ul den 23 okt :D Har jag räknat rätt så är jag nu i vecka 16, känns som om det inte var längesen man var i v. 6 :D Barnmorskan ska jag inte till förrän den 7 nov.

Svar på tråden Första barnet, bf mars 09