Inlägg från: Lily of the Valley |Visa alla inlägg
  • Lily of the Valley

    Första barnet i slutet av mars 09

    Jag är också gravid med mitt första barn. BF bör vara i slutet av mars 2009. Har inte varit till BM än, ska dit onsdag nästa vecka :) Har du varit till BM än?

  • Lily of the Valley

    Jag ringde också idag :) Men det på onsdag skulle bara vara ett "hälsosamtal", så får vi väl se vad som händer sen. Jag vet ju inte riktigt hur saker och ting går till eftersom det är mitt första. En sak är i alla fall säker; längtar till mitt första ultraljud!

    Shoppingtokig: Jag bor i Gävle, och du? Hoppas du hade det härligt i Teneriffa, jag blir riktigt avundsjuk! :)

  • Lily of the Valley

    Jaa, den perfekta avslutningen på semestern! :) Jag har varit i Spanien en gång, närmare bestämt Barcelona. En kompis till mig bor där med sin sambo, så jag och min sambo åkte dit och hälsade på förra hösten. Den här gången ska jag dock åka dit själv, bara några dagar. Ser fram emot att berätta att jag är på tjocken :)

    Hur hamnade du i Göteborg då? Studier kanske?

  • Lily of the Valley

    Det där med att bli "fast" känner jag igen :) Flyttade till Gävle för att plugga (läste bara en kurs) och blev kvar här eftersom jag träffade kärleken. Jag är osäker på vad jag vill utbilda mig till, men förskollärare är en av funderingarna. Hur trivs du med jobbet? Är lönen ok?

  • Lily of the Valley

    Här i Gävleområdet är det också brist på förskollärare. Har varit det en längre tid och enligt statistik från högskolan här så ska bristen tydligen hålla i sig några år till. Hmm, jag ska nog kanske börja plugga till det ändå :) Vill ju allra helst bli gymnasielärare men av dem är det överskott häromkring (och nästan hela Norrland vad jag fattat det som) Men pedagogiken är ju samma oavsett vilken lärare jag blir. Så jag har tänkt att jag kan plugga till förskollärare, och sen om jag ändrar mig om tio år så kan jag ju läsa till ämnen och bli behörig till gymnasiet, för då har jag ju redan pedagogiken med mig. Plus förhoppningsvis lite arbetslivserfarenhet också. Blablaa, jag kan vela fram och tillbaka hur länge som helst tror jag ;)

    Jaa, jag hade verkligen tur! Var inte alls beredd på att det skulle gå så fort. Hade räknat med att få tillbaka äl nån gång i höst, så detta var verkligen en välkommen överaskning!

  • Lily of the Valley

    jag känner mig också lite ovetande. fick reda på förra lördagen att jag är gravid. försöker läsa på en del..

    hcg fick jag reda på när jag läste om olika graviditetstester. hcg är alltså ett hormon som produceras i moderkakan efter befruktning. när man tar ett gravtest så mäter den alltså om man har nån hcg i blodet. har man det = gravid, eftersom man omöjligtvis kan ha det hormonet i sig när man inte är det.

  • Lily of the Valley
    pusspillan87 skrev 2008-07-28 21:46:23 följande:
    ?hihi skoj skoj Dagdröm ska ha dagen före mig och Poppit en dag efter hihi så de blir kanske bebisar 27 28 29 mars;)
    Jag har BF 26e Mars så vi är ju några stycken som ligger rätt nära varandra Kul kul!
Svar på tråden Första barnet i slutet av mars 09