• kokos

    Första barnet i slutet av mars 09

    Till oss alla som plussat nu i dagarna och ska få en första bebis i slutet av mars 09!

    Tänkte att vi kunde ha en egen liten tråd här på forumet Eller är det bara jag som är gravid med ett första barn??

  • Svar på tråden Första barnet i slutet av mars 09
  • Lily of the Valley

    Jag är också gravid med mitt första barn. BF bör vara i slutet av mars 2009. Har inte varit till BM än, ska dit onsdag nästa vecka :) Har du varit till BM än?

  • kokos

    Lily of the Valley skrev 2008-07-22 13:50:34 följande:


    Jag är också gravid med mitt första barn. BF bör vara i slutet av mars 2009. Har inte varit till BM än, ska dit onsdag nästa vecka :) Har du varit till BM än?
    Nej jag ringde idag och fick en tid den 27 augusti. Hon frågade bara så allt kändes ok. Om inte så ska jag höra av mig tidigare.
  • Shoppingtokig

    Jag har varit på semester på Teneriffa tills i fredags och inte tagit något test förrän jag kom hem, men fick snabbt tydligt positivt svar. Har haft oregelbunden mens sedan jag slutade m p-pillerna förra året så det är jättesvårt att räkna ut bf då, men jag räknade på 28 dagars "standard" och då är min bf 12 mars, skulle dock mkt väl kunna vara senare då min menscykel varit på 35-36 dagar också

  • Shoppingtokig

    Lily of the Valley & Anso81

    Vart bor ni?

    Jag fick en tid på mvc nu på fredag, men det är väl en sådant "hälsosamtal" och inte den riktiga inskrivningen.

  • Lily of the Valley

    Jag ringde också idag :) Men det på onsdag skulle bara vara ett "hälsosamtal", så får vi väl se vad som händer sen. Jag vet ju inte riktigt hur saker och ting går till eftersom det är mitt första. En sak är i alla fall säker; längtar till mitt första ultraljud!

    Shoppingtokig: Jag bor i Gävle, och du? Hoppas du hade det härligt i Teneriffa, jag blir riktigt avundsjuk! :)

  • Shoppingtokig

    Det var kanon på Teneriffa, underbart väder, faktiskt första gången jag var i Spanien eller på någon spansk ö, både jag & sambon trivdes gott Sedan avslutades ju resan med ett stort plus

    Jag bor i Partille, 1 mil utanför Göteborg, men är född och uppvuxen i Västervik i Småland.

  • Lily of the Valley

    Jaa, den perfekta avslutningen på semestern! :) Jag har varit i Spanien en gång, närmare bestämt Barcelona. En kompis till mig bor där med sin sambo, så jag och min sambo åkte dit och hälsade på förra hösten. Den här gången ska jag dock åka dit själv, bara några dagar. Ser fram emot att berätta att jag är på tjocken :)

    Hur hamnade du i Göteborg då? Studier kanske?

  • Shoppingtokig

    Jag pluggade i Kalmar och efter examen bestämde sig jag & min kompis för att flytta till en större stad, dvs. Göteborg och nu är jag fast Sedan valde vi Göteborg då det var lätt att få jobb här, jobbar som förskollärare.

  • Lily of the Valley

    Det där med att bli "fast" känner jag igen :) Flyttade till Gävle för att plugga (läste bara en kurs) och blev kvar här eftersom jag träffade kärleken. Jag är osäker på vad jag vill utbilda mig till, men förskollärare är en av funderingarna. Hur trivs du med jobbet? Är lönen ok?

  • Shoppingtokig

    Jag jobbar med 1-3åringar och trivs bra. Jobbar i ett underbart arbetslag. Lönen, nja, det var väl inte så att jag tänkte främst att bli någon höginkomsttagare då jag valde yrket om man säger så...Som nyexad ska man stå på sig vid ingångslönen då det behövs mkt förskollärare iaf i Göteborgsområdet.

Svar på tråden Första barnet i slutet av mars 09