• Poppit

    Första barnet i slutet av mars 09

    Åååh, hej tjejer!

    Plussade igår o är idag i v 4+2 om allt stämmer. BF 29/3-09! Helt otroligt! :)

  • Poppit

    Jag ska ringa nu, kl 8 när de öppnar! :)


    kokos skrev 2008-07-23 07:53:03 följande:
    Har du fått tid på MVC??
  • Poppit

    Hej!

    Jag fick igår, först ljusrosa flytningar. Det kom inte i trosorna, men "kände man efter" så kom det lite på fingret. Igår kväll blev det som blod (fortfarande inget i trosorna eller när jag torkade mig) och fick panik! Ringde vårdupplysningen som sa att det är helt normalt, att kroppen egentligen är inställd på att ha mens, och att det då kan komma lite gammalt blod trots att man är gravid. Idag har det avtagit, och jag hoppas för guds skull att det inte kommer tillbaka! Har ringt MVC för inskrivning, så de ska ringa upp vid kl 13. Tänkte fråga lite mer ingående då.

    Hoppas det inte är någon fara! Av allt att döma verkar det faktiskt vara helt normalt!


    CattiM skrev 2008-07-23 08:19:18 följande:
    Hej. Också gravid med mitt första, BF 17 mars.Igår fick jag en brun flytning som sen gick över till en mensliknande blödning....Ringde MVC och hon sa att det kunde vara lite av slemhinnan som slöppte och att det inte behövde vara farligt. Men jag är fruktansvärt orolig och grät mig till sömns igårkväll.....Ringde gynakuten nu på morgonen....och hon sa att det kan vara en menstration...om man har lågt hcg-hormon så kan kroppen få för sig att köra en mens:) När jag gjorde mitt test så visade det ett svagt plus....vilket kan betyda att hcg-hormonet är lågt, har jag hört...Undrar bara om det är någon som haft som jag....måste det vara ett missfall. Min menscykel är väldigt lång, ibland upp till 7,8 veckor imellan....så det skulle ju kunne vara en menstruation kankse, jag är i v6.Jag hoppas verkigen det.GRATTIS TILL ERA PLUS!!!:)
  • Poppit

    Jag är i v 4+2 (V.5) Mina har dock avtagit för tillfället.


    kokos skrev 2008-07-23 08:50:02 följande:
    Vilken vecka är ni i som har blödningar? Bara så man vet när man ska vara beredd....
  • Poppit

    Haha, jag tror definitivt man kan bli förvirrad! ;)


    kokos skrev 2008-07-23 09:01:29 följande:
    Ja just det det vet jag ju redan sorry kan man bli förvirrad som gravid också? eller så är det de dementa på jobbet som smittar av sig
  • Poppit

    GRATTIS!!


    camsod82 skrev 2008-07-23 09:22:06 följande:
    Hej, jag är också nygravid (4+0)
  • Poppit

    *håller tummarna stenhårt*


    CattiM skrev 2008-07-23 09:33:04 följande:
    Jag är i v6+4. Min mens brukar komma var 6,7 eller 8 vecka....och eftersom jag är i v6 nu så skulle det ju kunna vara nån konstig mens....jg hoppas verkligen det! Håll tummarna för mig snälla!
  • Poppit

    Jag har ömma bröst, det var det första tecknet. Nu är jag kissnödig mest hela tiden, samt att jag svettas. Tydligen pga ökad blodmängd. (har jag läst).


    Amazina skrev 2008-07-23 10:31:56 följande:
    Jag har inga graviditetssymtom ännu. Skulle gärna vilja ha en bekräftelse av att jag är gravid!!! Visst har jag varit trött, kissnödig, törstig, yr mm men det kan lika gärna vara inbillning! Illamående är jag inte! Hur är det för er andra?
Svar på tråden Första barnet i slutet av mars 09