Inlägg från: Rallarros |Visa alla inlägg
  • Rallarros

    Malmö tjejer med Bf i oktober

    Hej alla!

    Tänkte höra om jag fick hänga med er på resan.. Jag är nybliven Malmöbo och ska ha mitt första barn, en liten tjej 18 oktober så jag kanske blir en till som ligger och skriker ikapp med er andra!

    Har läst på om er andra så jag har lite koll :)
    Själv har jag pluggat i Umeå och blev färdig i juni så jag och min nyblivna man flyttade ner till Möllan för ett par veckor sedan. Hann jobba en vecka innan jag blev sjukskriven för att jag hade mycket sammandragningar så nu går jag och häckar hemma..

    Har varit på UL och sett hennes lilla feja idag, grymt mysigt:) Nu ska jag på ikea och handla spjälsäng, baby-lycka javisst!

    Grattis till såld lägenhet!

    KRAM

  • Rallarros

    Tack!
    Vad mysiga ni är allihopa. Grattis till såld lägenhet! Och skönt att slippa bo hos svärmor.
    Och grattis till helvändningen!! Vilken duktig liten tjej!

    Möllan är grymt mysigt och en stor omväxling om man bott i Norrland några år..

    Kan inte ni berätta lite om era första förlossningar? Börja tänka på min alltmer. Skräckblandad förtjusning tror jag..
    Ha en bra kväll tjejer.

  • Rallarros

    Lät ju som en riktigt positiv förlossning, tänk vad fantastiskt det är med födelse egentligen.. Kanske var det för att du hade så lång öppningsfas att du inte sprack något, finns ju för och nackdelar med allt.. Men du slipper säkert ha så lång öppningsfas nu när det är andra gången:)

    Vi var och käkade på ett ställe på Nobelvägen som heter På besök, jättemysigt och goda burgare.. Håller verkligen med om vädret. Helt fantastiskt.. Ser treåringen fram emot ett syskon?

  • Rallarros

    Hej alla tjejer!

    Hoppas ni haft en härlig helg, det har jag. Varit hos mina föräldrar i Limhamn hela helgen, vilket väder! Firade Stefan som fyllde 29 i lördags med stor frukost och tårta och grillning, mysigt! Sen slappade vi i trädgården hela söndagen, tog ett morgondopp också. Lyxigt att ha tillgång till trädgård och vatten sådär..

    Baby-gym verkar vara en riktig höjdare alltså, man kanske inte kan skaffa barn utan?? Hehe..
    Är det barnloppis varje lördag? Jag vill också gå!

    Är jättegärna med på lunch nästa måndag för jag är ju sjukskriven i 2 veckor till (om inte värkarna ger med sig för då tänkte jag försöka börja igen nästa vecka)

  • Rallarros

    Hoppas du blir frisk snart Ami, vad skönt att baby mår bra även om du mår dåligt..

    Vi köpte en sån skip hop duo deluxe på rea i helgen, i manchester, askool! Vet inte om den är bra eller dålig men har i alla fall en massa fack och så.

    Jag har precis blivit färdig läkare och började jobba på geriatriken på MAS innan jag vart sjukskriven. Tänkte nog fortsätta jobba där ett tag till efter mammaledigheten.

    Lunch på lilla torg låter bra!

    Hoppas ni får en bra dag, jag ska måla en spegel till lillen och försöka mig på att sy en åkpåse. Igår tvättade jag alla hennes kläder, mysigaste tvätten jag tvättat hittills:)

    KRAM

  • Rallarros

    Hej söta tjejer!!

    Jag vill så gärna komma imorn men ska tydligen vara med på jobb-kurs i Köpenhamn hela måndagen (trodde inte jag skulle följa med eftersom jag är sjukskriven men chefen vill att jag är med om jag kan)
    Så himla synd för jag vill verkligen träffa er!! Kan ni tänkas träffas om ngn vecka igen eller så?

    Har varit dålig på att va uppkopplad för jag har haft svärmor här i helgen från sthlm och försökt visa henne stan (fast jag inte hittar själv:)

    Hoppas ni mår bra ni andra, själv känner jag mig trött och stor och tror att jag fått foglossning för jag har så himla ont i ländryggen och rumpan, mest på natten så kan inte riktigt sova..

    sjukt att det kan vara allt från 3 till 9 veckor kvar.. Hellre tre än nio!

    Skulle så gärna hängt med imorn för ni är så mysiga men hoppas vi kan träffas en annan gång...

    Ha en skön kväll och en toppenhärlig lunch imorn.

    KRAMAR

  • Rallarros

    Jag har inte heller haft någon mensvärk, bara massor och massor med förvärkar.. Tänk att man för en gångs skull går och längtar efter mensvärk! Har varit vaken halva natten med sparkar och knuffar, tror inte hon sovit en blund därinne.. Undrar om hon är lika aktiv när hon kommer ut?

    Hur mår magen idag Ralleröj?

    Sitter vid datorn och fipplar med föräldrarpenning men blir inte riktigt klok och alla jag pratar med säger olika..

    Ska ni göra ngt kul i helgen? Jag får ner en pluggkompis idag som ska hälsa på över helgen, har förvarnat honom att det inte riktigt är samma tempo som gäller för mig nuförtiden:)

Svar på tråden Malmö tjejer med Bf i oktober