• Ami755

    Malmö tjejer med Bf i oktober

    Hej-undrar om jag missat någon tråd med tjejer från Malmö regionen som ska ha i oktober??
    Hade varit kul och pratas vid. Jag har själv en son på snart 4 år, bor på Rosengård(snart Tygelsjö)och snart går jag på havandeskapspenning(19e augusti).
    Hör av er. Ami

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-10-28 09:41
    Har lagt upp en ny tråd. samma rubrik men del 2

  • Svar på tråden Malmö tjejer med Bf i oktober
  • ananda74

    Jag undrar själv varför det inte finns några malmötrådar här. jag har BF 19 okt, bor på Möllan och det är första barnet. hallå, malmöbor?

  • Höstmirakel

    Hej - det fanns en tråd innan men det verkar helt öde nu..stängs de ner automatiskt eller efter en viss tid? jag ska ha den 2:a okt iaf!

  • Höstmirakel

    Nej den sjätte oktober kommer bebisen - förvirrad

  • Ami755

    Wow kan det vara bara vi tre i en så stor stad som hittat FL ..

    Nä de har väl många andra trådar de hänger i . Hur mår ni? Jag har idag börjat på min havandeskapspenning, ska försöka vila, vila.Har mycket svåra smärtor emellanåt pga fogarna. Annars tycker jag nog att jag mår helt ok, bra graviditet-men humöret kan svänga emellanåt .
    Kikar in hos er sen. Kram Ami

  • ananda74
    Ami755 skrev 2008-08-19 14:05:24 följande:
    Wow kan det vara bara vi tre i en så stor stad som hittat FL ..Nä de har väl många andra trådar de hänger i . Hur mår ni? Jag har idag börjat på min havandeskapspenning, ska försöka vila, vila.Har mycket svåra smärtor emellanåt pga fogarna. Annars tycker jag nog att jag mår helt ok, bra graviditet-men humöret kan svänga emellanåt .Kikar in hos er sen. Kram Ami
    Jag fattar inte heller det. jag har också lagt ut trådar innan om Malmöiter med BF i oktober och ingen hör av sig. himla tråkigt. men de har väl sina egna trådar att hänga i. problemet med dessa trådar är att de skapades för 6 månader sen typ och är inne på tråd nr 11. man känner sig lätt lite utanför då eftersom alla känner varandra sen länge då. så vi får hålla igång denna nya tråd istället!
  • Höstmirakel

    Hej! Jodå det fanns trådar i våras om oss tjejer som ska ha i oktober. Eftersom jag mådde prima var jag inte här inne på FL så ofta. Det handlade nämligen ofta om besvär och krämpor i trådarna och jag hade inget att kommentera direkt. Inte förrän jag kände att förlossningen närmar sig så blev det himla kul att hänga här inne på FL. Nu håller vi igång den här tråden, absolut!

    Idag ska jag till BM och min ordinarie BM är tillbaka från sin semester - yes! Vikarien klickade jag inte alls med.
    Ska ni föda på UMAS?

  • Ami755

    Jag känner inte jag fått någon bra kontakt med min bm.Hon är alltid trevlig och så men kändes bättre förra gången med sonen.
    För sent att byta nu och jag går på cura, tror där bara finns 2.
    Nu ser jag framemot ul den 2a september! Men känns långt dit .

    Hur ska ni föda?Jag födde vaginalt förra gången och det var helt ok, men denna gången är man mer medveten om vad som kan hända.Jag läste inte ens på om kejsarsnitt..

    Kram på er!

  • Ami755

    Ja Umas, glömde svara. Där är finare nu än för 4 år sedan!Slipper kanske gå i den långa korridoren för att duscha!Vilken lyx dusch på rummet

  • ananda74

    Jag ska föda på UMAS. det verkar bra där.

    Jag klickade inte alls heller med min BM men som tur var kund ejag byta till en som var lite bättre. ska sdit idag och kolla läget, rutinkoll. Sen ska jag UL på måndag. spännande.

    vet ni redan vad det är för kön? det gör inte vi och vill inte veta heller faktiskt. jag hoppas på en flicka och mannen på en son, så vi får se (detta är nog ganska vanligt har jag förstått).

    Hur fick ni isåfall reda på könet? via UL? i vilken vecka kunde man se det?

  • ananda74
    Ami755 skrev 2008-08-21 10:10:55 följande:
    Jag känner inte jag fått någon bra kontakt med min bm.Hon är alltid trevlig och så men kändes bättre förra gången med sonen.För sent att byta nu och jag går på cura, tror där bara finns 2.Nu ser jag framemot ul den 2a september! Men känns långt dit .Hur ska ni föda?Jag födde vaginalt förra gången och det var helt ok, men denna gången är man mer medveten om vad som kan hända.Jag läste inte ens på om kejsarsnitt..Kram på er!
    Vad menar du med vad som kan hända? du menar komplikationer, syrebrist för barnet etc? det är jag svinorolig för. att nåt ska gå fel så barnet blir skadat.....usch. lite nojjig.
Svar på tråden Malmö tjejer med Bf i oktober