• Ami755

    Malmö tjejer med Bf i oktober

    Jag har kommit hem från bm nu. Lillen är fixerad!Kanske därför jag haft så "extra" ont i ryggen förutom det vanliga .

    Mitt hb måste jag däremot höja, spyr ju numera av Niferexen..Ska prova nån gång till annars får jag börja med det andra bm rekommenderade.Blodtrycket helt ok,magen-sfmåttet-ok, urinen ok.Hon frågade om jag ville ha en tid hos doktorn för svampen men tycker inte det e´lönt då jag får det igen efter en vecka.Ska köpa mig mer canesten..Och så fick jag rekommenderat en TENS apparat speciellt för gravida och även efteråt.Kostar en del bara..Ska ringa imorgon o kolla läget med dem.

    Sonen blev hemskickad från dagis idag vid 14-han hade ont.Men det blev bra nu när vi kom hem, fick lite Ipren och en dos penicillin+ öronsalva.Nu leker han med pappa.de har öppnat de nya leksakerna han fick igår!Mer att packa .
    Kanske han får stanna hemma imorgon-trots att det är hans dag.Han får ha kalas på dagis på fredag tyckte fröknarna.

    Nu ska jag sluta svamla .kram

  • Ami755

    Ralleröj, märkte att Niferexen gjorde mig illamående då jag alltid tog den 2 timmar efter frukosten(pga tee´t jag alltid måste dricka).Och då drack jag ett glas juice-ska ju vara bra..
    2-3 gånger så blev jag illamående, sen orkade jag inte.
    Men bm sa man kunde dela dem o hälla ut kulorna i lite sylt eller nåt, kanske det inte var så farligt då.

    Jo Simeon är ett öronbarn..I våras opererade han in rör i öronen,tog bort mandlarna och tog en STOR polyp.Detta är första gången han haft ont sen i våras.Verkar som röret e´på väg ut..Då måste vi ha in ett nytt, men det e iallafall inte så stor op.

    Håll koll på Rasmus-blir det alltid öroninflammation vid förkylning?Kan vara att vätskan ej kommer ut-det är då man måste ha rör så det torkar ut.vill inte göra dig orolig, men håll koll på det.vi kan prata om det på onsdag

    Höstmirakel: Brun manchester-blir AVIS!!Låter jättefint!

    nä nu blir det sängen!Hörs imorgon, ses på onsdag

  • Ami755

    PÅMINNELSE!!imorgon fikar vi på espresso house hansa!9.30 cirka.
    Ananda74 o aprildelfin kom gärna förbi om ni läser detta
    Kramis Ami

  • Ami755

    Camilla-visst kan du få frukost på mobilia oxå! mellan 9-11 tror jag det är på de andra.
    Ja jag har precis haft en Kirby försäljare här-Therese o Camilla ni kommer få varsitt samtal från dem .Jag fick min säng sanerad-usch vilken syn.Men ska inte köpa den-för dyr.Men tänkte nikanske vill ha en ren säng eller matta innan bebben kommer.Man måste ju inte säga ja om ni inte vill ha hem dem .

    Ja jag tyckte oxå det var mysigt igår.Ni kanske hellre vill till Krua thai på torsdag?Jag kompå det finns ju en vid möllan..
    Ni får bestämma
    Idag ska jag plocka undan den här j-vla tvätten..
    Kram på er tjejer-blev lite yr i huvudet nu.Tror apelsinjuicen jag drack gjorde det..Ligga ner lite

  • Ami755

    Välkommen Compact!

    Camilla: det är en speciell dammsugare som skakar upp damm i tex sängar matta.Låter som en liten traktor när man sätter igång den ..

    Höstmirakel;varför ska du attackera Sydsvenskan??Något kodord .
    Du kan gå på massage nu me´!Jag har varit för foglossningen, du kan ta en halvkropps o be dem bara massera axlarna-låter skkkkööönnnttt!.Håller med dig att man stelnar..Ska ringa min turk som masserar, han tar det lugnt.

    Ha en skön höstdag!Ami

  • Ami755

    Jaha-haha-läsa tidningen , gravidhjärnan kopplade inte!

    Jag ska oxå hämta ut babyproffsens låda-inte hunnit än. Säg mig fanns det några blöjpåsar i hinken?Vet inte om jag orkar med sån lyx , klarade mig på de tunna fruktpåsarna förra gången.

    Ska in på pampersoxå o regga mig, gjorde det bara på libero denna gång då jag tyckte bäst om deras blöjor förra gången.Men gratis e´gött!

    Har ringt försäkringskassan angående Rade som jobbar i Danmark-hur blir det med pappadagar o så..De ska ringa upp-tycker jag inte om!Tar ju extra tid vill göra allt färdigt nu!

    Ska fixa lite i Simeons rum nu, plocka undan de försmå grejerna och lägga ner bebisens i byrån-jjiippiiee!!!

    Kram igen på er!

  • Ami755

    jaha-några tjejer sa det fanns några påsar oxå med i locket..
    219 kr kanske är lite dyrt för påsar..fick ju specialerbjudande på dem.Ja vi får se.

    Har fixat lite i Simeons rum nu, men nu behöver jag lådor att packa ner det i..de är i bilen.Ska fylla bebisens lådor senare idag o sen ska jag f-n ta mig göra bb-väskean med!Lite extra energi har kommit över mig , kanske snart dax

  • Ami755

    Godis ja tack!!!Har inte gjort bb-väskan....Blev våfflor istället med familjen .Nu ska jag lägga pussel med sonen sen får det kanske bli dax för väskan. Blev det en stor??
    Sist hade jag en såndär strandväska med mig . Har iförsig en fin nu med favoriten Snobben men kanske det ser tramsigt ut..

    Kramar på er.
    Ps var tog det fina vädret vägen de lovat...

  • Ami755

    ja det var gott med våfflor!ska nog ha det ikväll me. å enkelt att tillfredsställa familjen med det !
    synd där inte var några påsar..vet inte om jag ens vill ha en tunna..
    inatt drömde jag att min mjölk sprutade från brösten . reaktion på attmannen än en gång igår sa till sonen att vi ska flytta till farmor?jag fick ont i magen..måste prata allvar med honom, eller med hans syster .klarar inte att vara instängd/kontrollerad.vet det blir så. o hur ska mina vänner o släkt komma hem till dem o hälsa på..plus att det rummet e så j-vla kallt!så nu har jag spytt lite galla över situationen..
    och regnar gör det oxå..

  • Ami755

    ja mwen min man envisas med att hela tiden "hos mamma, pappa"..
    Och så har han varit på så dåligt humör så det har ju inte direkt varit läge att prata om det men nu känner jag att jag måste.

Svar på tråden Malmö tjejer med Bf i oktober