Inlägg från: vackrastarflow |Visa alla inlägg
  • vackrastarflow

    Ostbricka

    Frukt: Physalis, päron, gärna kvittenmarmelad om du kan hitta det. Fikonmarmelad fungerar också bra. Man tar blå- eller grönmögelost och så en klick marmelad på. Underbart gott (mycket vanligt att få till osten i Storbritannien). Vindruvor kanske. Färska fikon.

    Vin: jag älskar portvin till ost!!

    Carr's ostkex är supergoda, bör finnas i välsorterad stormarknad (hittade på Willys och Citygross).

    Ostar: En cheddar, blå- eller grönmögel. Jag gillar en billig sort som heter Bavaria Blue, de är lite mjukare. Shropshire Blue är skitgott, men svårt att få tag på i Sverige.
    En riktigt mogen Brie.
    Får- eller getost.

    Ha gärna med lite lufttorkad skinka också. Scan (tror jag det är) har sådana snackpåsar med små bitar skinka eller nötkött i. De är supergoda och rymmer mer än man tror.

Svar på tråden Ostbricka