• Nyfikengrabb

    Pinsamt!

    Hej! Ny på familjeliv.se

    Har ett par frågor som är ganska pinsamma. Det kanske bara är jag som är dum, men nu kör vi.

    Jag och min sambo funderar på att sätta igång med att skaffa ett underbart barn. Men jag är lite osäker på en del saker och behöver därför hjälp. (pinsamt)

    1. När man "gört" (ni fattar grabbar) gör man det varje dag och hoppas på det bästa eller kör man ju under ägglossningen? Hur gjorde ni?

    2. Finns det någon ställning som bevisat att det är lättare att bli gravid på?

    3. Berätta gärna hur lång tid det tog för er innan ni fick reda på graviditetssvarets positiva egenskap ;)

    Mvh Nicke Nyfiken.

  • Svar på tråden Pinsamt!
  • Alshain
    Svar på #2
    Aardvark skrev 2008-08-22 11:30:18 följande:
    själv var jag för kompatibel med min tjej och hon blev gravid utan att jag kom i henne. :)
    Det där låter lurigt, du är helt säker ... ?
  • Angelven

    Spermier fungerar i 5 dagar ungefär - så det räcker att du med ditt "5-dagars" fönster träffar en ägglossning.

    Ställning är inte viktig - däremot kan orgasmen vara det (finns filmat i vetenskapliga studier hur livmodertappen drar ihop sig och lixom suger upp det den vill ha. (Vilket betyder att du bör vara först och se till att hon oxå )

    För oss tog det ett par år - å andra sidan blev det tvillingar

    Tänk på att du egentligen bara har 12 chanser per år (ungefär).

  • Sniffy

    För mig och min sambo (druttenochpluttem på forumet) så behövdes det bara en Tallinresa . Skämt´å sido så planerade vi inte värst mycket, beroende på att sambon slutade med "pillrerna" några månader innan och inte hade fått igång en regelbunden mens. Vi hoppades men trodde inte att "plusset" skulle komma innan våren.

    Nu är det bara 23 dagar kvar innan full tid har gått och ett par Tvillingar "ploppar" ut till förväntansfulla föräldrar.

  • Nyfikengrabb
    Svar på #13
    Härligt att höra era kommentarer och tankar. Vi kör helt enkelt bara på ;)

    Tack ska ni ha!
  • Nyfikengrabb
    Svar på #15
    Nu har vi startat våran "tillvärkning" och hoppas att allt ska gå vägen, har t.om slutat röka och börjat motionera för att soldaterna ska vara så friska och hälsosamma som möjligt. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa :)

    Wish me good luck fellows!
  • Nyfikengrabb
    Angelven skrev 2008-08-25 10:45:21 följande:
    Du får väl ha kilt
    Haha :) Kilt är fan manligt ;)
  • cruZZe

    1) Frugan slutade med P-piller och vi knullade på lite extra. Antar att det var tanken av att faktiskt göra ett barn som tände lite extra. För det var ett djävla pippande ett tag

    2) Nej alla ställningar funkar lika bra.

    3) Vi hade turan att bli gravida efter bara några veckor utan P-piller båda gångerna. Antar att jag antingen har bra simmare eller frugan är en sån som går förbi ett par kalsonger naken och blir gravid


    Nyfikengrabb skrev 2008-08-22 11:19:10 följande:
    Hej! Ny på familjeliv.seHar ett par frågor som är ganska pinsamma. Det kanske bara är jag som är dum, men nu kör vi.Jag och min sambo funderar på att sätta igång med att skaffa ett underbart barn. Men jag är lite osäker på en del saker och behöver därför hjälp. (pinsamt)1. När man "gört" (ni fattar grabbar) gör man det varje dag och hoppas på det bästa eller kör man ju under ägglossningen? Hur gjorde ni?2. Finns det någon ställning som bevisat att det är lättare att bli gravid på?3. Berätta gärna hur lång tid det tog för er innan ni fick reda på graviditetssvarets positiva egenskap ;)Mvh Nicke Nyfiken.
  • cruZZe

    Det där tvivlar jag på då onani och utlösning ofta ser till att man har pigga och friska spermier hela tiden. även produktionen ökar vid frekvent utlösning.

    Att ni blev med barn utan att komma i henne beror inte på kompabilitet utan snarare att din "pre-cum" innehåll en hel del simmare.


    Aardvark skrev 2008-08-22 11:30:18 följande:
    Enda tipset jag har hört var att inte ha sex varje dag utan varannan. inte för att jag kan komma ihåg varför. tror det hade nått med kvaliteten på spermerna, fast det låter jag vara osagt.sen tror jag faktiskt inte att det finns någon bättre ställning som gör kvinnan mer gravid. alla ställningar där du kommer i henne är väl bra. undantag anal- och oralsex då :P :Psjälv var jag för kompatibel med min tjej och hon blev gravid utan att jag kom i henne. :)
Svar på tråden Pinsamt!