• FrökenFreja

    Xtravaganza nr 3 - Vi fortsätter nedåt!!

    Då var det dags för en ny tråd!
    Detta är tråden för oss som är med i Xtravaganzas viktminskningsprogram.

    För er som är nyfikna så är Xtravaganza ett helhetskoncept som satsar på God Energi, rörelseglädje och mental träning.

    www.xtravaganza.se

    Här finns vår viktlista för den som vill vara med där också:
    www.familjeliv.se/Forum-5-95/m35606663.html

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden Xtravaganza nr 3 - Vi fortsätter nedåt!!
  • MIJV

    Bra att du fixade en ny..

    Kan inte svara på pepparminten..

    Jag kryddar inte mina soppor med något speciellt, fast har länge funderat på att pressa färsk vitlök i kycklingsoppan.. Har förut provat kanel i vaniljen..

  • Solstice

    jenniek- ja, det är det! Köpte min på Coop bland bakgrejjerna.

    Erik- kul att se att du är tillbaka! Nej, förstår verkligen att du inte är lika motiverad- har jättesvårt att dricka en soppa nu och hade en tanke om att köra helfart igen för att bli av med det allra sista men just nu har jag svårt att motivera mig till det.

    Maten går det sisådär med men hade inte gått upp något i onsdags när vi hade möte igen. Har börjat träna igen och det är SÅÅÅ kul!

  • Erik

    Dag 2 och det känns fortfarande OK! På nåt sätt är det så enkelt att bara äta soppor. Man behöver inte fundera på vad man skall äta, vad man får äta och hur mycket/ofta man skall äta. Nu vet jag vad jag får äta i alla fall. Och jag vill verkligen lyckas gå ner dom planerade kg:na men jag är nöjd redan nu. Vägde 76,8 kg i morse. Min "målvikt" är 68 kg. Jag har inga planer på att bli smal... jag har alltid varit lite mullig (haft former) och det vill jag fortsätta vara. Men jag vill inte vara FET nå mer. Min startvikt var 89,6 kg så jag är på god väg att lyckas. "Bara" 9 kg kvar.


    Erik -04, Elias -07
  • snuttan30

    Godmorgon alla!

    Idag är jag inne på min 13 dag, o det går bara bra hitils...
    Var på en så kallad " familjedag " i en park i Lördags, det känndes lite tufft...Det luktade sockervadd och popcorn vart jag en gick, morr vad jag gick omkring och drägglade.
    På kvällen sedan körde dom igång grillarna, det skulle bjudas på korv...det vart fööör mycket så jag åkte hem.
    Jag har ju hitils gått ner 3.5 kg ( första veckan ), imorgon ska jag väga mig igen tänkte jag.
    Men jag tycker det känns på min kropp som att det inte hänt ett skit denna vecka..
    Är det någon av er som också kännt detta, att det stannar till...är det normalt eller?

    Kram

  • jenniekk

    Morgon alla! Måndag igen och ny vecka. Går idag in på dag 12. Helgen har varit lite jobbig imellanåt, jag tänker mycket på mat. Det känns nästan löjligt! Försöker intala mig själv att det är Bara mat och hela livet kretsar inte kring det.
    Hur känner ni som gått en längre tid? Tänker ni mkt på mat?

  • Erik

    Kände ni er frusna dom första dagarna på helkur? I går höll jag på att frysa ihjäl. Hade gubben att elda i spisen men det hjälpte inte. När jag gick och la mig hade jag dubbla täcken samt tjocka byxor på mig och ändå skakade jag som ett asplöv. Så var det inte förra gången... eller inte som jag kommer ihåg. Men jag antar att det beror på kuren...


    Erik -04, Elias -07
  • MIJV

    Ja jag fryser som en nakenhund i sibirien.. Hua å jag som alltid varit ett varmblod och svettas vid minsta värme. Nu går jag i fingervantar och hellyhansen sockar..


    Erik skrev 2008-09-01 12:04:25 följande:
    Kände ni er frusna dom första dagarna på helkur? I går höll jag på att frysa ihjäl. Hade gubben att elda i spisen men det hjälpte inte. När jag gick och la mig hade jag dubbla täcken samt tjocka byxor på mig och ändå skakade jag som ett asplöv. Så var det inte förra gången... eller inte som jag kommer ihåg. Men jag antar att det beror på kuren...
  • MIJV

    Hej.. dag öhh ingen aning hihi men 3 veckor i alla fall det borde bli 21 dagar tror jag, kanske mer.. Blir kursträff 4 på onsdag i alla fall. Jag kör igen helfart, fungerade inte alls med halvfart, så lätt att fuska.. Man är väl matmissbrukare eller, man har ju sina knep att fuska. Med Sopporna är det ganska omöjligt att fuska..

    Tufft är det, ibland blir jag så tom i huvudet att jag bara stirrar och undrar vilken värld jag är i.. Har också svårt att komma in i ketos.. Men jag kämpar på.. I vinter ska jag kunna ha min gamla vinterjacka, vägrar att köpa en ny, så om jag inte fixar det så får jag väl frysa då Nä skämt åtsido.. Man har ju varit överviktig i väldigt många år, så det tar tid att få hjärnan att tänka om..

    Hur går det för dig?


    jenniekk skrev 2008-09-01 15:22:37 följande:
    MIJV: Hur går det för dig? Kör du hel eller halvfart? Vilken dag är du på nu?
Svar på tråden Xtravaganza nr 3 - Vi fortsätter nedåt!!