• Svar på tråden Vi som bor i Italien. :-)
  • Carla82

    Råkade skicka den innan jag hunnit skriva! Tog mig friheten att öppna en ny tråd efetsom den gamla är stängd för svar. Hoppas ni hittar hit!!

  • Carla82

    Har, hojtat till i några gästböcker! Det är ju så mycket svårare att hitta hit mot när den låg under utlandsföräldrar. Hoppas både nya och gamla som inte hört av sig på länge hittar hit!

  • Tuntalisa

    Tack carla!

    Jag fick oxa leta ett tag men hittade hit. Visste inte om den lag under föräldrar (som den förra) eller allmänna.

    Pa lördag aker vi till Toscana (Lido di Camaiore). Samma ställe som vi var pa en vecka förra aret. Hoppas pa solsken!

  • Carla82

    Trevligt. Vi åker till Calabrien i en vecka på fredag. Ska bli roligt. Hoppas bara att vädret håller.

  • intehemma

    Hej! Tack Carla och Tuntalisa för att ni sade till om nya tråden!

    Vi har varit på resande fot hela sommaren men är äntligen hemma i Rom igen. Imorgon ska vi på möte på E:s dagis, spännande!

    Och så är jag gravid.... Efter att ha fått kämpa nästan två år innan jag blev gravid med E så har jag nu blivit gravid "av misstag".... Glad men lite skräckslagen över hur det ska funka, hade gärna väntat ett år till...

  • Carla82

    intehemma: Grattis! Förstår att det var oväntat men det blir säkert bra ändå. Den perfekta tidpunkten existerar inte.

    Håller på att baka bullar. Seriöst va? Fick en allas av mamma och hittade ett recept på typ kanelsnurror fast med hallonsylt som fyllning och var tvungen att prova.

    Har varit lite patriotisk den senaste tiden...dvs att jag har varit på Ikea tre gånger på en vecka. Det konstigaste med ikea är att även om man inte behöver något kommer man ÄNDÅ hem med en kasse på MINST 15 euro. Förstår inte hur det går till...jag skulle ju bara med som sällskap.

    Kan tipsa om bistrons äppelflarn...de smakar som smulpaj med äpplen i.

    Har äntligen fått tag i sjukhuset för att byta min medicin. Av 3 mediciner är nu tre ratade...hur ska detta sluta. Hoppas på att den här funkar. Annars funderar jag seriöst på att inte gå mer. Mår ju snarare sämre än innan jag gick dit. Diagnosen hade jag ju redan så det enda de gjort är att proppa mig full med mediciner som inte funkar och som jag får en massa otäcka biverkningar av. *muttrar*

  • intehemma

    Tunta: tack Ja, jag vet inte riktigt faktiskt... måste iväg på UL först. Men jag TROR i slutet av april, om allt går bra.

    Carla: tack till dig med Jo, det känns också lite roligt att det gick såhär lätt. Vi ska också iväg till IKEA snart, måste köpa lite förvaringslådor till den försvarliga mängd leksaker E redan har samlat ihop! Jobbigt att du inte kan få någon hjälp, hur mår du utan mediciner? Har du provat någon alternativmedicin om det finns?

    Förresten glömde jag att gratulera Amarena!!! Skönt att allt gick bra trots för tidig födsel.

    Vi har förresten varit 2 veckor i Pisa för min sambos jobb stänger i Rom och han måste jobba där. Till slut har vi nog bestämt att han veckopendlar ett tag medan vi ser om vi kan hitta någon lösning. Jag ska ju börja jobba igen och E börjar dagis så en flytt nu känns lite jobbig. Och Rom är trots allt Rom....

  • Pesto

    Tuntalisa: Tack för länken hit - är svårt att hitta annars...

    intehemma: Grattis!! Vad kul! Vi pratar om ett syskon vi med, men jag har fortfarande inte fått tillbaka min mens (ammar fortfarande en hel del, särskilt på nätterna )så det är bara att vänta...

    Vi har haft 1-årskalas för lilla damen med gäster från både norr och söder. Passade då på att inviga vår forna a legna - smaskigt värre med pizza hemma För att inte tala om vad gott det är med kyckling, potatis bröd osv som gjorts där!

    Har varit i Puglia ett par veckor i augusti, varmt men trevligt att träffa den sidan av släkten. Ska snart upp till Sverige igen... Har sparat alla maddalenas boardingcards - har blivit en hel del!!

Svar på tråden Vi som bor i Italien. :-)