• jeelch

    9 feb!!!!!!!!

    CCAA har kommit med nytt bryt datum, 9 feb!!! Grattis alla som får BB inom kort
    Nu har vi bara 11 dagar kvar.

  • Svar på tråden 9 feb!!!!!!!!
  • Maja T

    VA?! Oj så skönt! Jag hade inte vågat hoppas på ett cut off date så långt fram!

    GRATTIS ALLA som får BB!

  • Marie IE B

    Jösses vilka goda nyheter :)   :)

    Nu ligger vår ansökan bara 42 dagar fram i tiden. Tänk om de tar 9 dagar nästa månad också..... och nästa.... då har vi barnbesked om ca 5 mån !!!!

  • sari

    Grattis till att vara så långt fram i kön, då är det er tur snart!!
    För oss med LID sensommaren 2006 är det mer deppigt.
    9 dagars LID kan verka jättemycket i denna snigeltakt. Men i själva verket är det bara 3 dagars LID som kommer att få barnbesked denna månad. CCAA var stängt fram till 6 feb 2006 på grund av det kinesiska nyåret. Så dessa dagar finns inga inloggade. Såå snigeltakten med 2-4 dagar per månad fortsätter, tyvärr.

  • Marie IE B
    sari skrev 2008-09-02 11:02:26 följande:
    Grattis till att vara så långt fram i kön, då är det er tur snart!!För oss med LID sensommaren 2006 är det mer deppigt.9 dagars LID kan verka jättemycket i denna snigeltakt. Men i själva verket är det bara 3 dagars LID som kommer att få barnbesked denna månad. CCAA var stängt fram till 6 feb 2006 på grund av det kinesiska nyåret. Så dessa dagar finns inga inloggade. Såå snigeltakten med 2-4 dagar per månad fortsätter, tyvärr.
    Självklart är det så men hur man än vrider och vänder så ÄR de redan drygt en vecka in i februari nu och avståndet även till er ansökan har krympt med 9 dagar.
  • sari

    Sorry, att jag är lite pessimistisk. Men med denna takt 2-4 dagars LID per månad kommer vi med LID sensommaren 2006 att få barnbesked om ca 5,5 år. Med en totalväntan på 7,5 år.

Svar på tråden 9 feb!!!!!!!!