Themis skrev 2008-09-03 12:46:28 följande:
Min prinsesstårta:Fixa botten i tre lager (hemlagad eller köpt)Gör snabbmarsankräm på 3 dl mjölk och 7.5 msk pulverVispa 4 dl gräddeKöp hallonsylt, helst björnekulla vildhallon eller Önos prima samt en burk Robertssons lemon curdLägg ihop bottnarna tre timmar innanFörsta lagret: tunt lager marsankräm och sen ett par rejäla matskedar hallonsylt bres ut ovanpå.Andra lagret: Bre försiktigt ut några matskedar lemoncurd över sockerkakan, lägg ett tunt lager grädde ovanpå för att blöta ner lite mer.Lägg på sockerkakslocket.Blanda sedan ner resten av marsanen i nästan all grädde (spara lite till dekor om du vill spritsa) och bygg en kulle av krämen så tårtan blir som den ska vara i formen.Lägg på färdigköpt marsipanlock, grönt eller rosa, eller eget. Låt stå i kyl ett par timmar. Precis innan servering spritsar du grädde eller sätter på övrig dekor, florsockrar etc.--Ingen har klagat på torr tårta hittills i alla fall, men har man en vanlig gräddtårta så händer det att jag häller ananasspad eller mandellikör på bottnarna också.
Den där lät god.