• Tiiah

    Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?

    Hej!

    Jag tänkte höra om det finns fler i Göteborg som ska få sitt första barn nu i oktober? Ska vi räkna ner tillsammans?

    Jag har BF 16/10 och längtar något så sjukt mycket....

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-10-12 01:50
    BF-Lista:
    (säg till, så skriver jag till er som inte står med...)
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7 One wish
    8
    9
    10 Charlie81
    11
    12
    13
    14
    15
    16 Tiiah
    17 LaLinda
    18
    19 Pattisza väntar nr 2.
    20
    21
    22 hildur h
    23
    24
    25 Sessa 84
    26 orkide84
    27 Crocco
    28
    29
    30
    31

  • Svar på tråden Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?
  • La Linda

    hej hopp! jag är här hehe bf 17/10
    vilket har du tänkt östra/mölndal annat?

    Kram!

  • Tiiah

    Visst är det skönt att oktober äntligen är här?

    För min del blir det nog Mölndal tror jag...ska dit imorgon på studiebesök, fast jag var där för något år sedan när min kompis födde barn och det verkar nice! Självklart hoppas jag att det finns plats för pappan när det väl är dags, till skillnad från Östra..

    Vad har du tänkt dig? Hur mår du annars?

    kram

  • pattisza

    Jag är omföderska BF 19 oktober. Läste nu att de renoverar BB Östra. Jag väljer nog Östra i första hand ändå men för er förstföderskor som kanske gärna vill att partnern stannar så är nog Mölndal ett säkrare kort.

  • La Linda

    jag har bara vart på östras information å då frågade jag just det om det är större chans för pappan att få stanna över på mölndal, å enligt den barnmorskan så hade dem lika många enkelrum nu pga östra renoverar 4 st var.. men om du hör annorlunda när du går dit så kan du väl hojta =) vill verkligen att sambon ska få stanna över, är lite nojjig över det.. det som är bra med östra är ju att allt finns där i fall nått skulle gå fel, det känns ju tryggt!
    Har precis börjat må illa om dagarna igen, puh å idag spydde jag usch, blir jätte konstig å måste ligga mestadels av dagen =( hur är det med dej? sd går upp å ner under dagen också å mensvärk vill ju att det ska dra på så det ska vara dax nu hehe

  • La Linda

    pattisza: har du fött på östra tidigare? va tyckte du i sånna fall.. kanske lite annorlunda i dax läget men ändå =) har vart inne där en gång å dem va väldigt trevliga iaf!

  • pattisza

    Ja jag födde på Östra. Jag var väldigt nöjd med förlossningsavdelningen, hade en ganska "lätt" förlossning så jag behövde inte så mycket. BB var lite mer rörigt, ingen som tog emot oss när vi kom upp, vi fick enkelrum och min man fick stanna men han fick ingen kudde så vi fick leta upp förrådet och hitta filt o kudde själva. Det var 3 år sedan och de byggde om då också. Men som sagt jag väljer Östra i första hand så på det stora hela är jag nöjd. Min kompis födde för 7 veckor sedan på Mölndal och var väldigt nöjd med det.

  • La Linda

    det låter ju bra =) tycker det viktigaste är att amn känner sig trygg.. å det gör jag nog där nu känns det som hehe
    hur startade din första förlossning?
    förresten gud va fint du syr, riktigt gulliga barbapappa figurer! ...avundsjuk, är helt talanglös när det gäller sånt =D

  • pattisza

    Värkar började vid 7 var på förlossningen 11.30 öppen 3 cm men korta täta värkar. Min dotter föddes 17.50. Lustgas, BM skar mig lite grann för att hon kom med näsan vänd åt fel håll och det var svårt att krysta ut henne, men jag märkte det inte ens och kände inget när BM sydde mig.

  • Tiiah

    La Linda: Jag mår bara bra, har inte så mkt sd, och molvärken har nästan avtagit helt...förlossningen känns mer avlägsen nu än någonsin...
    Vet inte riktigt hur det blir alls när det väl är dags, anledningen till att jag har Mölndal som favorit är väl mest för att jag har blivit ganska illa och nonchalant bemött på Östra när jag ringt dit. Riktigt synd, eftersom jag bor väldigt nära

    Pattisza: Klart du ska hänga med oss trots att du är omföderska
    vilken vecka födde du första gången? Hade du mycket förvärkar/sd eller kom dina värkar bara spontant? Det verkar som om din förlossning var väldigt snabb och smidig!

  • pattisza

    Födde 2 dagar efter Bf. Hade nästan inga förvärkar första gången men sammandragningar. Har mycket mer förvärkar nu. Kände lite på mig dagen innan värkarna började att det kändes lite annorlunda, magen spännde sig väldigt mycket och var stenhård nästan hela dagen. Men inga förvärkar. Jag hade mest värkar i ryggen förra gången.

    Det är nog väldigt olika beroende på vem man pratar med på Förlossningen,det finns nog otrevliga på båda ställen. Hade kontakt med 3 BM under förlossningen och var väldigt nöjd med alla 3. Dessutom var min mamma utanför trots att jag sagt till henne att man inte får komma till förlossningen, men hon kom ändå och de hade väldig förståelse och tålamod med henne.

    Vad har ni för tankar inför förlossningen, smärtlindring m.m.
    Vad tänker ni mest på.

Svar på tråden Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?