Inlägg från: Orchide84 |Visa alla inlägg
  • Orchide84

    Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?

    hallå på er, jag har också bf i oktober.. närmare bestämt 26 oktober.. vi får väl se när knodden väljer att titta ut.. har lite förvärkar ibland o sd, sen trycker bebisen väldigt mkt neråt just nu.. kanske håller på o fixerar sig... får se på tisdag då jag ska till bm.. :)
    Är ni färdiga med allt innan bebisen kommer?

  • Orchide84

    sessa 84: joo min bm gjorde så förra gången då var huvudet rörligt.. men det funkade inte så bra för jag är jättekänslig i sidorna (det kittlas, även när bebisen är där o gräver) så hon fick känna mer i mitten om man säger så, det var ju inte heller så bekvämt men det gick ju bättre iaf..

    Domino: Ja det är riktigt obehagligt när det känns så.. idag har bebisen tryckt en massa neråt o bökat, nästan känts som den velat trycka sig ut, det var inte skönt vill jag lova..

    Tiiah: Vi har också det mesta färdigt.. möjligtvis en overall lite blöjor.. joo det är svindyrt med babygrejer. sy en så svårt kan det ju inte vara, bananformad bara.. hehe.. fick låna min utav min svägerska, annars hade jag nog med sytt en.. du kan ju måtta lite i en affär eller så på hur stor du ska ha den o sen är det ju bara o sy raksöm typ..

    har inte heller börjat packa bb-väskan ännu.. fast känner att jag borde.. tänkte gjort det i helgen men tiden rann iväg.. går ju hem från jobbet på onsdag o jobbar bara halvtid nu de sista dagarna, så då borde jag ha tid o packa lite, ska till bm på tisdag också då ska vi skriva sammanfattning o lite om smärtlindring o så..
    mat till pappan ifall det skulle dra ut på tiden o cafet inte är öppet etc. man vet ju inte när man kommer in o när det är klart..
    har ni skrivit förlossningsbrev? och ska ni göra det?
    Jag har faktiskt tänkt på ersättning men har inte köpt någon ännu, svårt o veta vilken man ska ha o sådär men det löser sig säkert skönt o ha sånt hemma ifall det skulle krångla, har också en bröstpump hemma.. får se hur bra den funkar också bara..

  • Orchide84
    Domoni skrev 2008-10-06 05:29:30 följande:
    Nu gick mitt vatten....
    Oj! Ja då var det kanske nåt på gång då som du redan kände!! Hoppas det har satt igång nu och du får snusa bebis snart!!! Lycka till!!!!!
  • Orchide84

    oki nåt sånt har inte min bm pratat med mig om.. men men.. spännande o se om det fungerade då för er som vart med i undersökningen!! här fortsätter bebisen o trycka neråt då o då.. jobbigt när det känns som man behöver gå på dass o göra nr 2 fast det bara är bebisen som knör...

  • Orchide84

    sessa 84 skrev 2008-10-07 06:29:40 följande:


    detta blev ett falsktalarm har så ont så att jag tror jag dör, men jag kom precis hem från sjukhuset och det är bara kraftiga förvärkar, ja då vet man ju att det blir 10ggr värre. hur är det med er andra?
    usch tråkigt att det inte satt igång ordentligt ännu.. de sa inget om att det var det minsta igång??? ja vi får ju hoppas det blir dags för dig snart om du redan skall gå med fasansfull smärta... Ännu en halv dag på jobbet för mig, sen ska jag till bm, får se om den lill* har fixerat sig ännu..
  • Orchide84
    Svar på #88
    bristningar trodde jag att jag hade sluppit ifrån.. men det insåg jag förra veckan att det hade jag inte alls, har några små tunna strimmor under buken ljusa är dom också så det känns inte så hemskt farligt hoppas inte jag får mer eller eller att de blir större.. sedan har jag en lite mörkare där piercingen satt förut..

    one wish: ja hoppas att det har dratt igång :) lycka till..
  • Orchide84

    BF-Lista:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7 One wish
    8
    9
    10 Charlie81
    11
    12
    13
    14
    15
    16 Tiiah
    17 LaLinda
    18
    19 Pattisza väntar nr 2.
    20
    21
    22
    23
    24
    25 Sessa 84
    26 orkide84
    27
    28
    29
    30
    31

  • Orchide84

    Grattis Domoni till dottern!! skönt att det ändå gick snabbt för dig!! Låter ju lite oroväckande med östra, det är ju närmast för oss o tror att gubben min är rätt inställd på o köra dit i första hand.. får se, prata med honom o sen får man ju se dagen med stort D om det finns plats.. har också bara hört bra om varberg men det är ju ganska långt o gubben min har nog inte nerver till o åka så långt om det skulle sätta igång..
    låter ju trevligt med fika,

    sessa 84: jo visst gör det ont.. bebben kommer åt nerver rätt mycket nu, och inte blir det lugnare i magen för att det är ont om plats nej tvärtom.. känns som det blir värre o värre för varje dag som går.. ikväll var det riktigt jobbigt, stråla ner i benen och svider/hugger till ibland.. blir svårt o känna sd då om bebisen rör på sig en massa samtidigt..

  • Orchide84

    sessa 84: usch låter inte kul jag har svårt att resa mig pga av att jag så lätt blir stel i ryggen, sen om jag sitter på huk eller på knäna på golvet kan jag knappt komma upp.. blir för tungt för benen som nästan domnat bort då...

    La linda: jag hade också sd/värk inatt.. höll på ett par timmar men det var väldigt difust men tillräckligt för att inte kunna sova ordentligt.. sedan vaknade jag kl 5 o var jättehungrig så var tvungen o gå upp o äta en smörgås. sen tog jag sovmorgon!
    det är nog lite olika beroende på vart man går på för mvc, men tror de inte brukar sätta igång en föräns man gått två veckor över om allt är oki därinne vill säga... o då tror jag de sätter en tid efter en vecka så man kan alltså få gå över tre veckor.. är inte hundra men har för mig att de sagt så iaf.

  • Orchide84

    ja jag har för mig de sa så till mig med.. men det får vi ju verkligen hoppas attvi slipper... hehe.. Huu vad jobbigt det är o tvätta nuförtiden.. får ta en paus o dricka något kallt...

Svar på tråden Fler förstföderskor i Göteborg med BF i oktober?