Inlägg från: Pasadena |Visa alla inlägg
  • Pasadena

    Vi som inte tar sömn för givet- babblet fortsätter

    Mamasnest skrev 2008-10-25 21:51:02 följande:
    Jag skulle inte se det som något negativt, hon håller på att lära sig samspel med andra människor och testar vad som är ok och inte. Att kramas har hon lärt sig är aldrig fel så hon kör på det. Hon är observant på hur andra på förskolan gör, det är inte negativt!
    SKönt att du säger så för jag har tänkt jättemycket på om det är en negativ effekt, att hon liksom känner att hon måste krama andra människor som hon inte känner, så som hon fick på förskolan.
    Personalen säger att hon kramas jättemycket med alla barn där, så det kanske man ska se som positivt då
  • Pasadena
    Mamasnest skrev 2008-10-25 21:55:44 följande:
    Absolut! Det viktigaste (och svåraste) som barnen ska lära sig är ju att fungera med alla andra i samhället. Hon är redan på god väg och vet hur man ska smälta in och bli poppis. Jag ser bara positivt i det.
    Den lilla rackarungen, försöker bli poppis Redan nu
  • Pasadena

    Hehe

    Är inte du jäää*vligt trött förresten? Du har ju inte sovit nåt i natt
    Jag är ovanligt pigg för att ha sovit dåligt många nätter nu

  • Pasadena

    Ja en jobbig natt, kan man lugnt säga
    I natt är det jag som tar tag i vår sömn igen. Det här kan inte fortsätta. Vi är båda aströtta..

    Och till råga på allt är klockj*veln 8 istället för 9

  • Pasadena

    Går ni alltid ut varje dag? Jag får så dåligt samvete när jag inte orkar, som idag. Vädret suger och jag känner bara för att vara inne. Vi ska ändå iväg i eftermiddag.

  • Pasadena

    Har gått ganska bra att dra ut på allting en timme tycker jag. Låtsades som det regnade och gav henne både lunch och vilan som vanligt kl 11.30 fast en timme senare Få se hur "länge" hon sover nu bara

  • Pasadena

    Åh är buff också förkyld? Jag börjar fundera på om man ska söka vårdcentral.. Skorvan har snorat och småhostat nu i snart 1 månad. Känns som kronisk dagisförkylning iofs så det kanske inte finns så mycket att göra. Näsan rinner konstant! Fast hon har lärt sig snyta sig nu så nåt gott förde det ju med sig

  • Pasadena

    Jaaa det har du ju rätt i, ang tänderna...suck

    Haha, hon tröttnade väl på mitt ständiga gnuggande av näsdukar moth ennes näsa så hon började göra det själv Hon gick in i badrummet, drog ut toarullen och började fräsa i pappret

  • Pasadena
    Mamasnest skrev 2008-10-26 12:24:30 följande:
    Lillan går också in i badrummet och drar ut toapapper.....hela rullen. Sedan river hon det i tunna tunna remsor som hon sprider ut i hela lägenheten.  Detta händer varje gång någon glömmer att stänga toadörren. Hon sitter också på köksbordet så fort du släpper henne med blicken, och ska man hänga tvätt får man först sortera ut de 100 leksakerna som ramlar ut ur tvättmaskinen.
    Jag får barnsäkra mer för henne än för de andra två tillsammans.
  • Pasadena

    Linda, jodå SKorvan sov i 1,5 timme idag Har inte hänt sen....dacke dog eller nåt. Skönt det för sen orkade hon leka med kusinerna och bli runtbollad bland hela släkten (alla mina syskon och barnbarn och morföräldrar fikade ihopa idag). SLocknade som en stock i kväll med, bara hoppas att natten blir bra också för jag är helt söndertrasad.
    Det var stopp i trafiken när vi skulle hem så vi satt fast i 1,5 timme (hatar stockholm ibland). Fy vad arg jag var...och trött och mådde dåligt, yr och ont i skallen och snuvig. Mår jättekonstigt så det skulle vara jätteskönt att få sova för en gångs skull!

    Hoppas ni andra också får en bra natt !

    ps. jag dhl:ar också Skorvan över till petrusse på matkurs för här äts det inte många smulor per dag!

Svar på tråden Vi som inte tar sömn för givet- babblet fortsätter