Inlägg från: Zitrus |Visa alla inlägg
  • Zitrus

    För/Nackdelar med att skaffa barn tidigt.

    Det enda jag kan se som är negativt är att ekonomin kan vara dålig och att man kanske inta har så många vänner som är i samma situation.

    För man få en helt ny sin på livet när den lilla kommit ut, du priorriterar annorlunda och tro mig, det är då det märks vilka som är dina riktiga vänner.

    Sen är det ju kul om du har någon som du kan dela tankar.erfarenheter och upplevelser med.

  • Zitrus

    Nyfiken gul skrev 2008-10-07 11:37:44 följande:


    Ja det där kan jag hålla med om..Jag var 21 när jag fick första barnet och var först ut av alla kompisar... det blev ett myyyycket ensamt liv!! dom som var singlar hörde kanske av sig max 1 gång i veckan och som jag uppfattade det bara pliktskyldigt, när dom hörde att vi mådde bra var samtalet över typ... och i BVC-gruppen var jag också yngst även om det fanns andra 20+ i gruppen men dom kände jag inte och bodde i en annan ända av stan så det fanns inget gemensamt med dom. jag var dessutom ensamstående så jag hade ingen alls att vända mig till och det kändes botten.
    jag är 21 år och fick min son för 1 månad sedan, jag har vänner som har barn men de bor inte här de bor i södra sverige, så visst har jag folk att prata med men jag har ingen vän här uppe som spontat skulle komma på att vi skulle gå ut å gå med vagnen osv... de hör bara av sig för att de är som du säger "pliktskyldiga". för de flesta vill festa osv och de kan ju inte vi, men däremot har jag sagt att de får jätte gärna komma å sitta å dricka lite här hemma hos mig innan de går vidare, för då kan vi ju umgås ändå...jag måste ju inte dricka bara för att vi ska kunna umgås...men ingen verkar nappa på att sitta med "morsan" som är nykter.
Svar på tråden För/Nackdelar med att skaffa barn tidigt.