Inlägg från: Mamsis |Visa alla inlägg
  • Mamsis

    POPCORN?

    Poppar i kastrull. En lärdom från ett ex som lärde det av sitt ex

    Olja hälls i en kastrull, ca 3-4 mm tjockt. Salta i kastrullen och lägg ner tre popcorn. När de poppat är det dags att hälla i resten. När det är ca 2-3 sek mellan "poppen" så är det dags att ta av kastrullen och hälla i skål. Obs att det ska vara full värme på hela tiden.

    Hur gör ni andra? Om jag får vara lite OT i tråden.

  • Mamsis
    Faderator skrev 2008-10-25 17:35:30 följande:
    Häller i majsen. Ställer en skål under. Startar den och så poppar den. Klart!
    Haha låter smidigt, blir de goda?
  • Mamsis
    Faderator skrev 2008-10-25 17:44:28 följande:
    Ja, det tycker jag. Skopan man häller i majsen med sitter i toppen. Där kan man lägga i smör som smälter under tiden om man vill. Maskinen kostade 99 spänn på Lidl.
    Aha, en sån hade jag förut, men de gick ju inte att salta om man inte hade smör.. Vill inte ha smör.
Svar på tråden POPCORN?