• Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden POPCORN?
  • Kaxmaja

    Gör båda men att poppa i kastrull e helt klart godast. Har en speciell popcornkastrull En gammal sliten en som man inte bryr sig om


    (¯`♥.¸(¯`♥.¸♥ Samuel ♥¸ .♥´¯)¸.♥´¯)
  • Lalalong

    Men vad gör ni med era kastruller eftersom det tydligen är ett problem att kastrullerna blir förstörda??

    Vi poppar i kastrull och inget annat och det är deffinitivt ingen av våra kastruller som blivit kassa. Det kanske är vi som gör fel eftersom det verkar vara ett så utbrett problem

  • Caelum

    Min kastrull har aldrig blivit förstörd..

    Jag häller i lite jordnötsolja så att det täcker och häller i 2-3 popcorn och när de börjat poppa häller jag i popcorn så att det täcker botten. Lägger på lock. När det börjat poppa ordentligt så stänger jag av värmen. Skakar på kastrullen då och då. När det blir några sek mellan poppen så häller jag upp popcornen och saltar.

  • N1klas
    Mamsis skrev 2008-10-25 17:46:29 följande:
    Aha, en sån hade jag förut, men de gick ju inte att salta om man inte hade smör.. Vill inte ha smör.
    Man får salta mycket och skaka runt det ordentligt. Jag brukar inte ha smör men det funkar.
    «Faderator nonstop.»
  • Auris

    Jag häller i ett lager rapsolja så att det täcker botten. lägger i tre korn och lägger på locket. Slår på plattan. När de poppar häller jag i resten av kornen och slår av plattan men låter kastrullen vara kvar på eftervärmen. Skakar ibland. När det är ca 2-3sek mellan poppen tar jag av kastrullen, saltar och häller upp i skål.


    Mamsis skrev 2008-10-25 17:33:45 följande:
    Poppar i kastrull. En lärdom från ett ex som lärde det av sitt ex Olja hälls i en kastrull, ca 3-4 mm tjockt. Salta i kastrullen och lägg ner tre popcorn. När de poppat är det dags att hälla i resten. När det är ca 2-3 sek mellan "poppen" så är det dags att ta av kastrullen och hälla i skål. Obs att det ska vara full värme på hela tiden. Hur gör ni andra? Om jag får vara lite OT i tråden.
    Salta i kastrullen låter smart. Det ska jag testa.
  • Kristin24

    Micropop kör vi med, gillar inte dom man gör i kastrull då de blir hårda.


    Go och glad Kexchoklad
  • Aiwendil

    Kastrull
    Godast tycker vi


    Mamma till Isak - 2007 03 09
  • Meliss

    Äter inte popcorn själv men det är barnens favoritsnacks och till dem poppar jag i micron. Snabbt, smidigt och ingen disk!

  • Spyro

    Poppar "vanliga" i glasskål med lock...blir som micropopcorn, minst jobb och säkert billigast!

  • Nina1982

    jag valde båda två. Men de allra godaste popcornen får man i OBH nordica popcorn maskin. Har aldrig ätit så goda, de blir så stora o fina =) Grät nästan när den gick sönder. O så hade dom ingen ny när jag skulle lämna tillbaka   Har inte hittat nån nå mer...

  • SoloYo

    Både och.

    Spelar ingen roll så länge de är MYCKET och SALT....

Svar på tråden POPCORN?