• Ami755

    Malmötjejer med bf i oktober del 2

    Här startar vi del två av våran tråd!

    Födda än så länge;
    2/10 Miranda
    22/10 Ivan

  • Svar på tråden Malmötjejer med bf i oktober del 2
  • Ami755

    tur man kan skratta åt sig själv!
    Nu ligger Ivan på sin kudde o jag ska försöka koncentrera mig på Fastighetsdeklarationen...för vårt nya hus, som inte är färdgit än...huvudet är lika mosigt som ett fikon men det kanske går..

    Rade lämnade på dagis sen gick han en stund till sina föräldrar,
    ska passsa på o fixa lite här hemma-lättare när ingen är hemma.Min energi ligger på topp nu på morgonen-sen dalar det lite..Verkar som hans syster lånar oss sin lägenhet!!Hon sa det till sina föräldrar men har ej sagt nåt till oss än..

    Vi fick ett babygym av henne med massa färger, ljus o ljud och även en mobil till sängen-fischer price med ljus o ljud!Hon kostade på sig ordentligt!ska städa lite så jag kan lägga ut babygymmet sen.Tyvärr tar svanskotan emot-får ta det lugnt!

    Kram på er-sorry långt inlägg, men jag hade båda händerna fria nu

  • Ralleröj

    vad roligt att det verkar lösa sig med lägenheten ami!! måste vara en lättnad!

    Stort Grattis!

  • Rallarros

    Yippi! Äntligen klämde hon ur sig det där om lägenheten! Det satt långt inne Ami
    Jag tycker att det låter som att du får hur mycket som helst uträttat varje dag! Stackars din svanskota. Vilken tur att du fick så fina saker från svägerskan också, snällt av henne att leta fram sånt med ljud som du älskar

    Camilla, absolut ingen fara för barnet att du är sjuk, det är mer i början av graviditeten som det kan vara lite dåligt. Håll koll på temp och fosterrörelser bara Vad jobbigt att va så sjuk. Hoppas du kryar på dig snart. Min barnmorska sa att de antagligen vill kolla oss på specialist MVC på fredag för det ska inte gå mer än 2 veckor efter BF innan koll och de har stängt på helgen så du borde också bli kollad då.

    Är lite deppig idag jag med. Trodde inte jag skulle va såhär dålig på att vänta Idag ska jag sy en tröja till stefan och göra lasagne och köttbullar och frysa in ut ifall att det någonsin kommer ett barn som man får ta hand om..

    Ha en bra dag tjejer. Kramar i massor och heja heja till ni damer som håller på att förlösa!

  • Ralleröj

    hej igen, jag har fått tid hos obstetrikern kl 12 idag för jag mår inge bra och jag tycker bebis verkar så slö jämfört med andra dagar. Skönt att de tog mig på allvar iaf. Säkert ingen fara men skön att de ska kolla.

  • Ralleröj

    nu har jag gjort ctg i 45 min och hon var slö i början men sen kom hon igång och hjärtljuden låg på 170 jättelänge.... precis tvärtom mot vad jag misstänkt juh. Men jag ska tillbaka kl 15 för att kolla flödet i navelsträng och moderkaka. Fick dessutom en tid för överburenhetskontroll på fredag 7,30. Hoppas jag slipper den såklart.

  • Ralleröj

    hörni, ang fikat, kan ni alla på torsdag istället för fredag?

  • Rallarros

    yepp! Jag kan torsdag.
    Skönt att allt verkar bra med lillen. Flödet är säkert jättefint. Skönt att ha en tid för koll på fredag även fast vi såklart helst slipper..
    Jag har varit ute och promenerat i snigeltakt för jag höll på att bli tokig hemma! KRAM

Svar på tråden Malmötjejer med bf i oktober del 2