Inlägg från: JePaLuLi |Visa alla inlägg
  • JePaLuLi

    Då tar vi det en gång till. del 2

    Ja det är nog så. Bara det inte blir långdraget. Funderar på att testa situps eller nåt snart, har ingen lust att ha ont i onödan. Men antagligen gör det ju någon nytta. Tycker bara att det borde hända nåt eftersom jag får jätteont trots att jag inte gjort nåt särskilt. Tidigare har det ju varit om jag ansträngt mig...

    Det gick jättebra, hon kom in 5,50. 5,55 gick vattnet och 6,10 är han ute. Så det gick fort De säger ju att det är lättare att föda större barn eftersom de är starkare och kan hjälpa till mer. Det som avgör är omfånget på huvudet. Han hade iofs ganska stort huvud också 37,7 cm, Lucas hade 37 så det var stort det med!

    Men fy vad tråkigt. Jag trodde verkligen att den biten var borta nu. Hoppas verkligen den kommer ut nästa mens då!

    Cysta på äggstocken är ju vanligt, men bra att han håller koll på den ändå. Syrran har en som är stor som en apelsin och jag tycker det är märkligt att de inte tar bort den. Det rä ju ändå nåt som inte ska va där liksom!

    Gör så du. Jag ska nog också ta ett bad sen. Det är aldrig fel!
    Lyxa till det lite extra du och tänd ljus och mys riktigt ordentligt!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Det finns ju massa knep, men frågan är om de funkar. Jag tror ju att bebisen kommer när den är redo. Men eftersom det satte igång efter situpsen sist så vill jag gärna tro på den metoden. De säger ju att färdknäppen kan funka, men vad jag har hört så måste man nuppa tre ggr på en timme för att det ska komma tillräckligt med sperma som ger effekt. Får väl ligga i som kaniner
    Hörde visserligen av en bm att det kan vara stötarna mot tappen som hjälper till och det låter ju rimligt!
    Det blir nog en omgång ikväll skulle jag tro. Vi firar 2½ år idag

    Ja, eftersom att när huvudet är ute som kommer kroppen automatiskt. Nej, Lucas var en tjockis runt huvudet Tror inte att denna kommer vara lika stor, men det visar sig. Det normala är mellan 35-37 sa bm.

    Det är inte alls konstigt att du är känslig. Det är helt normalt efter allt du gått igenom.

    Nej, det är inget att oroa sig för. Oftast försvinner de ju av sig själv dessutom. Nej, syrrans är kvar och därför känner jag att de borde ta bort den, hon har haft massa problem med magen dessutom så man undrar ju om det kan bero på den.

    Gör så. Det ska vi med göra. Det blir en god köttbit, pommes, bearnaisesås och sallad idag. Ska bli hur gott som helst!

    Ja, det blir som sagt inga större äventyr här.
    Imorgon ska jag till bm, blir spännande! Pratade förresten med svärmor och hon berättade att när hon fick Patrik så hade det börjat så att hon hade ont flera nätter i rad. Får väl se hur det går i natt!

    Pratade med Kramizar på msn sent igår kväll. Skulle hälsa till alla!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Rox: Det blev inget ompa lompa igår, jag hade för ont. Vi får ta det i helgen eller ntå istället. Båda var dessutom gasnak trötta.
    Ja du ser. Grattis till er med om jag missar det på tisdag
    Tiden går verkligen fort och man har hunnit med en hel del på den relativt korta tiden trots allt.

    Ja, man kan ju tycka det. Hon som är så stursk annars, blir väldigt liten när det gäller att ta för sig såna saker.

    Skitunge: Jo hade det varit första barnet hade jag nog gjort det. Men nu känns det som att man höjt ribban för smärtan. Man vet att det kommer att göra ännu ondare så det är bara att bita ihop. Dessutom känns det bökigare nu när man måste ringa hit barnvakt och sånt. Och så blir man hemskickad och så har man dragit upp nån mitt i natten i onödan.
    Hade det bara varit jag och Patrik hade jag garanterat åkt upp i natt. Men nu visste jag ju att jag skulle till bm idag dessutom så då kändes det som jag kunde kolla läget med henne.

    Vad bra att du får en laseroperation. Hur vet man om man har åderbråck? Jag tycker jag har ont typ i knävecket och det är lite blått, men jag är osäker på om det är åderbråck eller nåt annat...

    Stackars Eddie! Har ni varit iväg än? Du måste berätta hur det gick!

    Men åh vad segt! Har de inte platsgaranti? Kan ni lösa det ändå med föräldrar och syskon?

    Jag: Var till bm och allt såg bra ut. Lilleman hade lite höga hjärtljud, men det var inget som oroade sa hon. Det kan bero på mina sd eller så var han bara pigg och uppjagad just då Jag är numera öppen ca 4 cm och bm tycker att jag ska vila och ta det väldigt lugnt så han inte kommer än. Eftersom jag "bara" är i v.37 så finns risken att han inte orkar hålla värmen själv och är för slö för att ta bröstet. Neo vill vi ju helst undvika och jag vill absolut inte vara inlagd på Lucas första födelsedag!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Skitunge: Ja nu förstår jag ju iaf varför jag har haft ont. skönt att veta att det faktiskt händer nåt!
    Jo men jag vill så gärna ordna ett fint kalas för honom Jag skulle känna mig värdelös om jag inte var hemma då, men det finns ju en möjlighet att vi är hemma. Om herrn behagar titta ut inom snar framtid. Så här ont tänker jag inte ha i flera veckor till iaf!

    Vilken tur att ni har familj som ändå går hemma, då går det ju att lösa ändå. Och de blir säkert superglada av att kunna hjälpa till.

    Usch vad frustrerande att inte få hjälp. Nåt måste de väl kunna ge honom? Varför får han inte ventoline?

    Rox: Vad duktig du är som bakar och står i
    Det är ju faktiskt riktigt kul när man väl sätter igång.
    Känns det bra med psykologen då? Ja, du får kolla med öppenvården också. Det är märkligt att sånt ska vara så dyrt!

    Jag blir så orolig för NÄR man ska åka in. Med Lucas så hade vi bara oss själva att tänka på så man behövde inte väcka nån i onödan. Nu har man barnvakter och sånt att tänka på. Dessutom vill man ju inte bli hemskickad. Pratade med kompisen som fick igår och hon sa att hon inte hade särskilt ont innan de åkte in, bara regelbundna sd. Ändå är han ute på 20 min. Jag har regelbundna sd nu, men tycker ändå att det är hanterbart. Hur ska jag veta?? Patrik är livrädd för att jag kommer vara för envis och att vi kommer åka in för sent. Det kan ju vara så att han har rätt...


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Skitunge: Svarar bara lite snabbt nu...
    Det är svärmor som ska ha honom. Självklart kommer hon hit, aldrig att vi ger oss ut med honom när jag har värkar.
    Det är ju bara det att det är svårt att veta när det är dags. Om det bara är falskt alarm känns det onödigt som sagt...
    Bm sa att alla förstagångsföderskor hinner in i tid, det är ofta andra gången man inte händer. Dels för att man höjer ribban med smärta och dels för att det i regel går fortare. Med första barnet var man rekomenderad att komma in om man hade tre värkar på 10 minuter. Med andra räcker det att det är 5-6 minuter emellan.

    Det är ju olika för alla så det är omöjligt att säga. Men när jag får mina sd så gör det ju väldigt väldigt ont just nu. Kan varken ligga, stå, sitta eller nåt... Nu är det dock lite lugnare så jag ska krypa ner i sängen och se om jag får vila lite. samtidigt vet jag att sd gör ondare med andra barnet än första. Det är helt omöjligt att veta!

    Som sagt så hade min kompis inte särskilt ont igår, ändå åkte hon in när de varit regelbundna ett tag. Hade hon väntat längre hade hon aldrig hunnit in så det är klart man blir orolig...


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Vad roligt att ni planerar syskon

    Ja jag är väldigt rastlös i kroppen, men jag tycker inte att det är nödvändigt att åka in så länge jag kan hantera värkarna. Men det kanske jag får sota för sen....

    Ja hon vet att jag är öppen 4 cm, hon ringde och frågade om hon kunde gå och lägga sig och jag sa ja. Hon har ju ett jobb att sköta och jag vill inte att hon ska behöva krångla med ledighet om det är falskt alarm.

    Just nu känns det ok, men det kryper i kroppen som sagt. Jag känner mig oförberedd och inte alls redo som jag gjorde sist. Då hade jag slukat allt som gick att läsa och såg fram emot förlossningen. Den här gången är jag nog mera rädd.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Ja, klart att jag är/var orolig. Eftersom det inte alls går att jämföra med första barnet så känner jag mig helt vilsen. det gör ju betydligt ondare nu!

    Vankat av och an och inte kunnat sova har jag ju gjort i flera nätter nu så det är inget tecken heller. I natt verkade det dock avta lite så jag fick sova.

    Däremot är jag orolig nu för att jag inte känt honom idag. Nån buf kanske, men inte alls som jag brukar. Han hade ju väldigt höga hjärtljud igår och på kvällen var han helvild och verkade nästan lite orolig. Jag har testat med att dricka kallt vatten som nästan alltid funkar utan resultat så nu ska jag blanda i socker och se om jag får nån respons. Ska även ta ett bad... Patrik vet att han eventuellt får åka hem så vi får åka upp på en koll. De på fl vill att man ska höra av sig så fort man märker skillnad i fosterrörelserna.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Jo jag har också hört det. Men nu har jag känt honom och han har hicka just nu
    en kompis är på väg hit med sin doppler så jag kan lyssna på hjärtljuden här hemma!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Rox: Ja det är ju kul faktiskt, men jag är dålig på att få tummen ur

    Jag förstår dig. Det är ju inte det första man vill lägga pengarna på heller. Tycker faktiskt att såna saker borde vara gratis.
    TACK för att du förstår hur jag känner. Visst har du rätt. Jag tror mycket ligger i att jag känner mig mer osäker den här gången. Sist var man så förberedd och påläst. Allt var så spännande, men nu vet jag ju hur ont det gör och känner mig inte alls lika redo som jag var då. Svårt att förklara och alla tycker ju "du har ju gjort det förut..."
    Visst har han blivit stor? Det är ju ett helt annat barn nu Känns märkligt att det var han som låg i magen för ett år sen


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Tack förresten


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Då tar vi det en gång till. del 2