Inlägg från: JePaLuLi |Visa alla inlägg
  • JePaLuLi

    Då tar vi det en gång till. del 2

    Ja minst sagt. Nu ska jag njuta av mina gossar och bara vara ett tag. Det ska bli såå skönt!

    Längtar till sommaren då vi kan åka och bada hela familjen och barnen är lite större.
    Men sen är det snart dags för mig att sätta sig vid skolbänken igen... *ångest*

    Åh herregud! Då förstår jag att du är trött. Ta kvällen nu och försök att smälta det du läst istället!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Skitunge: Ok, onsdag blir bra.  Vilken dag som helst passar mig nu när Patrik är hemma. Helst igår

    Vad roligt att fixa med hans rum. Du får visa bilder sen!!
    Hoppas det kommer gå bra att lägga honom där senare.

    Vi har precis varit på ettårskontroll. Lucas fick väl inget jättebra första intryck av vår BVC. Det första han fick var ett stick i benet liksom... Han var lite ledsen i början, men det gick som tur var över fort. Det var allra jobbigast för pappan kan jag säga. Sen var det ju inte helt lätt att få honom att ligga still och bli mätt, vi fick 79 cm nu, men hon skulle mäta om honom när vi kommer dit med lillebror istället. Ville inte böka för mycket... Numera har han passerat 10 kg iaf Hon tycker han växer jättebra och vägde 10130 gram.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Ja vi hade jättemysigt. Vi kollade på Madagaskar 2 hela familjen och bara njöt. Försökte oss på en färdknäpp också, men det blev ju ingen bebis för det

    Ja jag måste ju bli klar med skolan. känns onödigt att sitta med studielån om man inte fullföljer och tar sin examen... Men samtidigt är det ju lockande att jobba och tjäna pengar. Men med tanke på hur arbetsmarknaden ser ut så blir det nog inte lätt att hitta jobb.

    Hehe, nä inte direkt. Men han är ju så lång och smal så han känns inte så tung. Men visst blir man trött i armarna av att kånka på honom.

    Jag förstår hur du resonerar angående tentan och jag hade nog gjort likadant. Hur som helst så är det ju skönt att ha den gjord och slippa tänka på den i vår.

    Snart ska vi kolla på första avsnittet av årets julkalender och se om det är nåt att ha. så måste ju Lucas få öppna första luckan i sin chokladkalender


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Skitunge: Ja, fredag funkar också. Helst så snart som möjligt iofs
    Pappa har hela tiden sagt den 6:e så han kanske får rätt.

    Jo jag håller med, visst är det bättre att ha det knapert när barnen är små och ändå inte kräver så mycket jämfört med ju äldre de blir. Sen känns det ju skönt att ha en examen så man kan söka jobb framöver. Vill ju jobba lite innan det blir dags för en ev. trea

    Vi köpte en chokladkalender till honom, tycker att det är lite mysigt och han äter inte så mycket sötsaker. Det är heller inte så att han skriker och absolut måste ha det, utan han äter lika gärna ett äpple eller nåt annat.
    Det kommer väl sluta med att Patrik äter upp den ändå

    Ja, han är verkligen ett barn och ingen baby. Men han var visserligen inte baby särskilt länge, han har nästan hela tiden sett äldre ut än vad han är.

    Ingen aning om vad det blir för namn. Oliver skulle Lucas ha hetat, det var vårat första pojknamn. Sen bara försvann det ur våra tankar...

    Bor ni i BR förresten? Tänkte att ni kan måla och greja som ni vill. MÅste vara jättekul, men vi vågar inte. Då kommer vi garanterat få en saftig räkning sen och roligare kan man ju ha det!

    Rox: Ja jag tycker den var bra. Mycket inspirerat från Lejonkungen, men den var helt ok.
    Ja tyvärr är det ju inte rätt tid att säka jobb nu när de varslar folk hit och dit överallt. Jag hoppas kunna hitta nåt extra jobb till våren. Bara i nån butik eller nåt så man får komma ut och träffa lite folk. Och dryga ut kassan lite också.

    Vad är det för jobb du har sökt?

    Ja, nu hoppas vi verkligen att det sista kommer ut som är kvar där inne!!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Vad skönt att han kunde somna in i sitt rum iaf. Man får nog helt klart räkna med att han känner sig ovan nu ett par dagar. Det är ingen fara på taket!

    Han sover oftast en sväng runt 13, längd varierar. Och ibland är han trött runt 17 igen, beroende på vad vi har gjort under dagen.

    Ok, vad skönt! Jag är för feg för att fixa en massa och sen ska det bli strul efteråt... fick en tidning från hyresgästföreningen och den skrämde mig väl lite, det var flera hyresgäster som fått saftiga böter pga att de fixat själva. Nån hade en jättesnygg röd fondvägg som de fick betala massor för sen.

    Jadå, det var ett bra förslag, men det känns inte aktuellt ändå faktiskt. Det försvann från listan när vi väntade Lucas på nåt vis...

    Haha, jag kan absolut tänka mig en trea sen. Och en fyra också om det är så
    Men det får dröja lite!

    Jag mår ganska bra idag. Fick sova bra mellan kisspauserna och det gör ju mycket Drömde dock att bebisen kom till oss, men att det var TVÅ!
    Vi testade färdknäppen i morse också, och slemproppen har lossnat ännu mer så nån nytta gjorde det väl iaf

    Har bestämt mig för att inte tänka så mycket på att bf närmar sig, blir bara frustrerad då. Lika bra att juta av magen så länge man kan, jag kommer ju sakna den sen!


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Skitunge Gud så skönt att det funkat så bra. De flesta säger ju att de sover bättre i eget rum där de blir ostörda. Det stämmer säkert. Grattis till segern
    Det är säkerligen så att det är värst för oss helt enkelt!
    Jag förstår dig fullt ut och kommer säkert grina flera ggr när han inte ska sova hos oss längre.

    Jag har haft det bra. Mest ont av foglossningen. Nu har jag knappt några förvärkar alls helt plötsligt så jag kanske bara inbillat mig att jag är gravid?? Visserligen är det skönt att få sova och vila i lugn och ro, men nu är vi väldigt otåliga på att träffa vårt andra mirakel.

    Om du har hittat en sån till bra pris så KÖP! Lucas älskar den och blir överlycklig varje gång han är inne på sitt rum och leker med den. Den var mer intressant än våra paket när han fyllde! Milliz är också ute efter en sån till Noel. den är verkligen kanonbra! Jag skulle inte ge 400 i affären, men har du som sagt hittat en så slå till! Han kommer älska den!

    Lucas kusin är också 2 år och allt är hennes. Patrik tog fram Lucas lära gå vagn och hon skulle ha... Vi försökte förklara att hon redan kunde gå osv... Att hon var en stor tjej, men hon tjurade bara. Håller med om att det verkar vara en jobbig ålder. Kul jag kommer få det nästa år när Lucas fyller två och lillebror ett

    Jag tror också att det är jättebra att de går i förskolan då. Det gör visserligen Stella, men men... Det skulle nog inte skada med ett syskonm där.

    Rox: Stackars dig som har så fullt upp! Men du grejar det ska du se och du komer känna dig såå nöjd när det är över. När har ni juluppehåll?

    Nix, ingen bebbe än


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Ja, jag hoppas det är så. Eller så har jag bara inbillat mig hela tiden att jag är gravid
    Åh vad typiskt! Ja den är verkligen guld värd, han har såå kul med den!

    Nä men stackars liten. Usch, man känner sig så hjälplös och värdelös när sånt händer. Men det gör ju det tyvärr... Håll lite koll på honom, om han verkar medtagen och så. Särskilt om han börjar kräkas. Lucas har också slagit sig så, han blödde till och med i munnen och man blir så rädd och förtvivlad. Men det brukar ha gått över när de vaknar.

    Klart att de gillar när man får förtroende. Precis som vuxna växer med ansvar, gör ju barnen detsamma.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi
    Skitunge79 skrev 2008-12-03 11:16:54 följande:
    Pratade precis med sjukvårdsupplysningen och de sa att jag ska gå in och kittla honom lite och se ifall han reagerar. Sedan vara uppmärksam på kräkningar som du sa. Jag ska se hur han verkar när han vaknar till annars ringer jag vårdcentralen och frågar om de kan kolla honom....känner mig helt usel!Jag återkommer......
    Vet hur det känns
    Men det är säkert ingen fara!
    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Hur har det gått med lilla Eddie?


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
  • JePaLuLi

    Vad skönt. Gick precis in för att titta om du hade skrivit nåt. annars hade jag messat och frågat...
    Nej, nu behöver du absolut inte oroa dig. Om han har lekt och stojat som vanligt så är det verkligen ingen fara!

    Jag har haft en dag för mig själv så jag tog ett bad och sen gick jag ut på en promenad i rask takt. Då satte det igång ganska rejält med sd och jag stoppade i mig lite ppparkakor för att jag hört att det kan få effekt
    Nu har jag haft ganska regelbundna sd i ett par timmar, men de är ju inte så onda så jag inte klarar av dem... Men håll tummarna nu för att det inte ska lägga av bara hux flux. Då kommer jag bli VÄLDIGT besviken.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Lucas nov -07♥¸.?°´¯) ♥♥ (¯`°?.¸ ♥ Lillebror bf dec-08♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Då tar vi det en gång till. del 2