Inlägg från: Fenderine |Visa alla inlägg
  • Fenderine

    30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)

    Oj, glömde bort att det fanns en ny tråd!

    draken: Jag vill också vara själv nångång!!! Igår när jag kom hem från jobbet var det FÖR FÖRSTA gången helt tyst och tomt i huset, kors i taket, H och Nilas hade åkt på ett kalas UTAN MAMMA! Underbart tyckte jag och såg framför mig en halvtimmes slappa. Då ringer H och säger att de är på väg hem och att han glömt vantar så för att han inte skulle förfrysa sina känsliga gitarrfingrar fick jag snällt sätta mig i bilen och åka och hämta dem. Typiskt.

    Haha, jo visst är det härligt med lite shopping ibland, måste sitta i våra samlargener på nåt vis Tyvärr är det ju så att vårat nuvarande ekonomiska system bygger på en stadigt ökande konsumtion, så som nationalekonom FÅR man ju inte tycka att vi ska konsumera mindre. Minns min stora förfäran när just det sakta gick upp för mig under någon av makrokurserna. Draken, tror DU att det finns ngt alternativ?

    Vi får väl ta och ses i sthlm nångång kanske!? Alla verkar ju ha anknytning dit på nåt vis. Och jag och Joka kommer säkert att springa på varandra vad det lider, det är typ 3-4 mil mellan oss va, Joka?

    Hur är det med dig förresten, Joka? Har du fullt upp med att vila om dagarna? Inga fler ilbesök till sjukhus?
    Håller med Draken, din sambo vet verkligen hur en gravid kvinna vill bli behandlad!

  • Fenderine

    Joka: Tösabiten???!! Det har du minsann inte sagt nåt om Va kul, vi väntar ju också en flicka. Namnförslag? Stora tjejen vill Nelli, jag tycker Stella och sambon har som vanligt ingen aning Det brukar ju lösa sig till slut i allafall!
    14 Januari, då blir det ett onsdagsbarn, vad nu det har att säga egentligen... Vid senaste ul fick vi den 15 Jan, stora tjejen kom en dag tidigare än bf och pojken en dag efter så då kanske jag sätter det den här gången!

    I morgon åker jag och tjejen till Orsa, hon tävlar i konståkning, jag är så sjukt nervös varje gång!!! All jäkla träning de lagt ner (de tränar 8 pass i veckan) ska visas upp på 3 minuter, snacka om press. Men det är kul!

    På söndag ska det julpyntas, jag älskar också julen Synd bara att det fina vintervädret försvann hastigt och lustigt igår

    Vad har ni andra för väder? Draken kan man väl ana att det inte är alltför mycket vinter hos förstås

  • Fenderine

    Hej på er!
    Kikar in som hastigast från jobbet. Torsdagar=långöppet på banken=urk för en höggravid tjockis! För visst är vi väl rätt höggravida nu? Det är så drygt att sitta så mycket stilla tycker jag.

    Ska väl ta mod till mig och slänga in en bild snart igen, som tur är känns det som att tillväxten har hejdat sig något den sista tiden och sist hos bm låg jag inte över kurvan längre. Visserligen inte långt ifrån, men ändå

    Draken: Hur sjutton har du tänkt dig att du ska kunna dela på ett badkar? Rinner inte vattnet ut då:-8 Kan se dig framför mig (nä det kan jag ju inte eftersom du är så hemlig ) hur du står och kliar dig i huvet "Tänkte inte på det"

    Joka: Bums i säng!!

    Nä, jag får skriva mer sen, jobbet kallar!

  • Fenderine

    Draken: Ok, då fattar jag hur du menade med badkaret Känner mig inte särskilt klipsk nuförtiden kan jag säga med denna förbenade sömnen som inte vill komma till mig som jag behöver den Igår gick jag ut med soporna, gick till postlådan med den och stod där och funderade ett tag, nåt stämde ju liksom inte, men vad?? Jo, jag kom på det till slut.

    Så du har varit gift i USA!? Vill du inte berätta? Var tvungen att småle lite åt din inställning till giftermålet och att du gifte dig TROTS den av kärlek! Själv gick jag ju också och gifte mig, men snarare på grund av samma inställning än trots den. Hade äktenskapet varit viktigt för mig hade jag ju aldrig gift mig med den knölen!

    Lambretta: Hur mår du då?

    Joka: Jag ska jobba till jul ja, och sen vara ledig Jag jobbar bara 2-3 dagar i veckan eftersom nån alltid är hemma föräldraledig med lillen, så det går bra.
    En sak ska du iallafall ha klart för dig, när det gäller magduellen är du ute i leken för länge sen Häromdagen var det en kund på jobbet som stirrade på mig och sa: "Mäh, den står ju ut som ett spjut" Jo, man tackar, hade haft en del att säga om hans lekamen också, men där får man bita sig i läppen ibland!(Heter det så??)

    Nä, nu är det grötdags för lillen (som snart kommer att verka jättestor ) Vi "ses"!

  • Fenderine

    Haha, jo den var säkert 10 år, om den inte hade ett antal år på nacken redan vid införseln förstås Vi käkade mannagrynsgröt till kvällsmat ikväll

    Vi har också en katt som stör på nätterna. Hon kan aldrig bestämma sig för var hon vill vara och vandrar som en osalig ande mellan rummen på nätterna och jamar. Egentligen helknäppt att ha ett nattdjur som sällskapsdjur sådär. På sommarn går det bra, men på vintern vill hon ju vara inne och då blir det jobbigt. Jag tror dock att hon är lite knäpp, vi hade massor med katter då jag växte upp och det gick ju bra.

    GOdnatt!

  • Fenderine

    Tjohoo Joka!! Åh, det är alltså njursten man ska ha Eller...?? Nä fy tusan, det gör väl SVINONT Och vad händer när morfinet går ur kroppen, får du ont igen då, eller?

  • Fenderine

    Lambretta: JA!! BILDER BILDER!!
    Här liggs det på sida med hög huvudände! Det du! Att det kan vara sån skillnad, med tjejen för 12 år sen kunde jag inte heller ligga på rygg, med pojken hela graviditetn ut, och nu kan jag knappt ligga ner alls utan att må illa känns det som!
    Halsbränna har jag aldrig haft, men jag tror att jag kände av nåt sånt häromdagen, om det var det så är det verkligen inte roligt och jag kan förstå att du äter dig mätt på link!!

  • Fenderine

    Jag har aldrig fått morfin

    Jag dammsuger nog liiite innan det krossade glaset, men antagligen låååångt efter Joka

    En gång när vi flyttade från en lägenhet hade vi haft sönder emaljen i handfatet, då köpte vi ngt, om det var emalj eller ngt liknande minns jag inte, och smetade på det trasiga, kanske skulle det funka?

    Hur är det nu då, Joka? Huvva, det lät ju superläskigt med smärtan, jag tycker alltid man blir så rädd också för smärta när man är gravid!

    Hur ska ni göra med smärtlindring under förlossningen förresten?

  • Fenderine

    Lambretta: Jag hade också namnsdag igår
    Jag har de två tidigare gångerna ansett att jag ska klara mig utan bedövning, när jag födde i tyskland använde de sig inte ens av lustgas, det hade jag iallafall med Nilas men jag vet inte hur mycket det hjälpte, det var hemskt iallafall! För några dagar sedan pratade jag med en kompis som födde för 2 veckor sedan, hon har fått epidural vid båda sina förlossningar och när hon beskrev sin smärta som svår mensvärk bara snuddade jag vid tanken för första gången att kanske få lite bedövning själv den här gången. Men det finns något slags motstånd i mig, fattar inte varför. Som att det inte är på riktigt då, eller nåt!

    Nä, nu ska jag passa på att städa lite medan lillen sover!

    Var hos bm idag förresten, sf-mått 33 (v35) och bebis ruckbar! Nilas kom aldrig så långt till att ens bara vara ruckbar innan det var dags att föda, det är väl därför det trycker mer neråt den här gången.

Svar på tråden 30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)