Inlägg från: Fenderine |Visa alla inlägg
  • Fenderine

    30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)

    Jag har också beställt bebis till i morrn! Min brorsa som är ett år äldre fyller år och sen är det lite coolt med 0123 i födelsedatumet Även om det är udda förstås...

    24 går också bra, då blir vi två 24:or och två 4:or i familjen (jag 24/2, H 4/3, Stine 4/6) och det är tjusigt jämnt!

    Nä, nu ska jag sluta datumnörda

  • Fenderine

    Groundhog: Jaha, det verkar som att det bara är vi kvar snart då, Draken verkar ju fast besluten att få sin bebis nu
    Har ni kommit något närmare lösningen på hästproblemet? Tycker väl också att det vore lättare att hitta någon som kunde titta till din pappa, sen vore det väl himla skönt och kul att ha mamma på hemmaplan när ni kommer hem med bebisen!

    Joka: Min sambo fyllde 40 förra året och fick också en sån där jättebauta gersåg av mig!
    Hur går allt för er? Sover och äter hon bra?

    Lambretta: Jobbigt med namn! Vi vet inte heller vad tösen ska heta, man tror ju att det löser sig bara hon tittar ut, men det är ju inte direkt så att hon kommer att presentera sig... Jag gillar som sagt Nike, tjejen Lisa och sambon vill Elna...
    Hur går det för er?

    Draken: Håller verkligen med om att det vore ascoolt med 23:dje för den här bebisen!!Har det hänt nåt mer? Här är det luuugnt, det är ok så länge det inte börjar bli snack om att jag måste bli igångsatt, det vill jag INTE!!

    Pissnatt igen, blev inte många timmars sömn. Pratade med bvc igår och Nilas får 2 veckor till på sig att sluta hosta, sen måste det utredas.

  • Fenderine

    Åh vad spännande Draken!!! Men fasen, du får ju inte få före mig ju
    Håll oss uppdaterade!

    Här känns det som att jag kommer att få vänta på att bli igångsatt om typ 2 veckor, eller 1.5 eller vad det nu är, bf+5 idag.

  • Fenderine

    Ah! Härlig läsning draken Jag som är så jäkla överpåläst annars hade ingen aning om detta!

    Lugna gatan här i alla fall, men nu kan det gärna vänta till på måndag, är lite trist körväder just nu men det skulle bli bättre efter helgen.

    Joka: Vad skönt att du har så mycket mjölk! Jag är lite rädd den här gången att jag inte ska kunna amma eftersom mina bröst inte har "förberett" sig ett endaste dugg Visst är väl det lite konstigt!? De är precis som vanligt.
    Vad heter hon mer än Stina?

    Lambretta: Hur går det med namn, har ni fått några ideer?

  • Fenderine

    Här är en till sur idag Bf+7 nu och den spända förväntan har sakta bytts ut mot deppighet och uppgivenhet. Jag vet att det är löjligt och inget ovanligt att gå över någon vecka, men va fasen, varför händer inget Och då menar jag ju verkligen INGENTING, en liten slemmis då åtminstone, ska det vara för mycket begärt!!??

    Läste din länk i går kväll, Draken, och blev tusan ännu deppigare... Men vad intressant att man inte vet varför man går över ibland eftersom man faktiskt inte har rett ut mekanismerna bakom starten av en förlossning än! För det är ju precis det jag går och funderar över, hon är ju färdig, jag är redo, var i kedjan är det det inte klaffar?

    Joka: Nu är det minsann vackert här uppe i Hälsingland va!? Får väl ändå hoppas att vi slipper ge oss ut på någon ilfärd till bb det närmaste dygnet. Fast det säger jag ju bara, det skulle inte spela nån roll om det så var orkaner och tyfoner på väg, KOM IGEN NU ALLTSÅ!!!
    Det verkar vara en liten lättskött Stina som kommit till er va? Stine var också väldigt lätt, medans Nilas skapade ett totalkaos de första månaderna.

  • Fenderine

    Jobbigt på nåt sätt DRaken att aldrig få några klara besked liksom, ska du ut eller inte bebis?? Min kör i alla fall med raka puckar, ska INTE ut...

    Tror jag läckte lite fostervatten igår, har ju ingen betydelse för förlossning, men kändes ändå bra på nåt vis (jag ÄR gravid, det är inte bara inbillning )

    Nu är du inte inloggad förresten, kanske har hänt nåt riktigt ändå?? Spännande!!!!

  • Fenderine

    Det är ju en del i det jobbiga faktiskt, alla kommentarer i stil med "Men är du FORTFARANDE tjock!!!???" Jag börjar sakta känna mig som att alla tycker att jag har lurat dom på nåt vis

    I dag orkar jag iallafall inte föda nåt barn, sov till 03.30 (med kisspauser etc) för att sedan hållas vaken av snöplogar och hostande lilleman tills det var dags att kliva upp vid 6...och nu är det bara att se glad ut tillsammans med en pigg pojke heeeela långa dan.

    Nyss klättrade han upp i ett fönster och plockade av alla fina blommor på våra vackra orchideer... sicken buse alltså, nu ska vi ut i snön en sväng!

  • Fenderine

    AAAHHH Vilken jävla dag!! Nyss upptäckte jag att katten har använt den nya vagnen som står redo som kattlåda Jag blir TOKIG kattpiss är det äckligaste som finns!!!! Faan om jag inte får loss allt som måste tvättas. Var bara tvungen att skriva av mig, har ju ingen att skälla på just nu.

  • Fenderine

    Skriver lite kort bara utan att kommentera!

    Fick tid på torsdag hos spec.mödravården för koll att allt är som det ska och för ev. igångsättning! Nu känns det lite lättare, antingen får vi vår lilla flicka på torsdag, eller får vi veta att hon har det bra där inne och att vi lugnt kan vänta tills hon vill ut själv

    Nu ska jag sova! Godnatt på er!

  • Fenderine

    Groundhog: Hur känns det för dig då som VET att ni kommer att få er bebis på torsdag, måste vara superpirrigt!!

    Draken: Skönt att du slapp den 26, jag hade också ett par datum i Januari som jag klarade mig ifrån (med råge skulle det visa sig...)

    Nä, Nilas sover förhoppningsvis en halvtimme till, måste passa på att vila lite!

Svar på tråden 30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)