• Joka

    30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)

    Du är ju inte klok!! Fasiken va modig du är! Och du har bergis cyklat till och från BM om jag känner dig rätt??!

    Du, jag har lagt upp en cool bild på stora syrrorna när de är med och badar Stina. HA HA HA, säger jag bara. De är bra smarta de små liven!

  • Joka

    Grattis till både Fender och Draken!!! Å så underbart att ni har fått era små! Draken, en kille i tjej-gänget. Kan vara bra...

    Jag håller med de tidigare inläggen, Fender. Helt sjukt att DU skulle åka hem när det var karln där som snarkade, usch och fy! Hoppas att du under omständigheterna mår bra!

    Vad spännande att höra om Draken också.

    Jätte stora grattis kramar till er bägge!!!!!!

  • Joka

    Grattis bestemor till en liten dreng! Och superbauta grattis till Rakel som fick en pojke.

    Men du Rakels mamma, har du några uppgifter om längd och vikt? Vi är ju så nyfikna!

    Fender: En rätt stor tjej... Hur mår du? Och hur går det??? Finns det något namn? SUPERBAUTAGRATTIS!!!

  • Joka

    Undras just hur det har gått för Groundhog med KS, hästar, krasslig pappa osv...

    Ja.. då har vi alla i den här tråden fått då. Lite vemodigt på ngt vis. Fast nu har vi ju guldklimparna att skriva om, jämföra och skryta över!

  • Joka

    Jaha... ska jag roa mig själv nu tills alla är tillbaka?

    VA???!!!

    Hm... okej, jag tar väl en nät-paus då.

  • Joka

    Lambretta: Ja, det kan kännas lite tomt att inte ha den där magen som är i vägen hela tiden, kvar längre. Ändå måste jag säga att det är skönt att vara rörlig igen. Framför allt nu sen snittet. Jag läker ganska bra om än sakta, tycker jag... Har inte riktigt tålamodet att vänta på läktiden.

    Ja, Stina kan också ha såna där perioder ibland där hon äter och äter och äter och äter. Man tror ju för Guds skull att deras småmagar skall sprängas av all mjölk. Dessutom är hon så himla dålig på att kräkas och rapa, men hon skiter dess då mer!!!

    Åhå, hoppas att ni fick god mat hos dina föräldrar. Ester och jag har ätit sånt som bara vi gillar och ingen annan... Vi passar på nu när det bara är vi hemma! Stina har ju sin mat klar.

  • Joka

    Lambretta: Ja... ha ha ha.. .Malva å Stina stina har nog fått nån slags idé om att äta lite till så går det säkert över... *morr* Stina var likadan inatt!!! Och det är ju så roligt när dessutom min 5-åring helst av allt vill bevisa för hela världen att hon minsann kan vara uppe till natten, för det har hon varit en gång förut... Jag är inte helt säker för jag var nog inte riktigt vaken, men hon åt 23, 01, 02, 03, sen en liten sovstund till 05.28 och nu har hon sovit sen dess. Jag försöker verkligen att inte pumpa ur brösten för då stimuleras ju mjölkproduktionen ännu mer, men det är svårt att låta bli när brösten är alldeles knöliga och stenhårda av all mjölk...

    Happ... där kom startskottet, nu är det dags. Skönt att få tömma bröstet i varje fall! Hon har ju sovit i 3 timmar nu. Hon brukar hålla sig där omkring. Men ibland så får hon ngt spatt!

  • Joka

    Fender... Ground... Draken... Åh, vad jag tänker på er!!! KOM HEM SNART!!! Okej, Fender är ju redan hemma, men har det nog rätt körigt kan jag tro. Skänker en extra tanke till dig!

    Lambretta: Vad ska vi hitta på??! Kan du nån bra låt?

  • Joka

    Lambretta: Ha ha ha ha.... känner igen det där med att sitta och sova i sängen! Mitt huvud åker än hit än dit när jag ammar. Stina har haft ganska mkt vaken-tid idag och strax är det dags för den dagiga motionen framför brasan. He he he... men det gör susen att lura henne lite att vara vaken en stund på kvällen, ligga och sprattla nakenfis!

    Vad skönt för Malva att få skita och kissa i det fria. Det är ju helt klart värt tvätthögen om hon är bättre i rumpan. Inget skönt att se ut som en skinnflådd chimpans där bak!

    Vi fick ju några prover ifrån Libero och Pampers på BB. Bla ett engångs skötbordsunderlägg. Har du testa dom? Superbauta bra!!! Jag lägger Stina på några handukar och så ett sånt där underlägg, så spar man lite tvätt.

    Du.... undrar just när vi ska få lite rutiner på våra små? Här slår man sig på bröstet och tycker att man är så där lagom erfaren och rutinerad efter två tidigare döttrar... Men så kommer det en liten person som absolut inte ställer sig i ledet, utan kör sitt egna lilla race. Jag låter henne helt sonika bestämma, ingen idé att försöka få henne till några fasta tider som det ser ut nu.

    Nu kommer snart sambon hem ifrån helgens jobb nere i Dalarna. Mysigt!!! Och till veckan kommer Stinas mormor upp och hälsar på några dagar. Hon är väl så där lagom snus-sugen på Stina!

  • Joka

    Draken: MEN ALLTSÅ!!! Ett mastodongrattis till prinsen!!!! Gaaaaaaaah, en med snopp! Vet du hur man gör då???! HA HA HA! Fasiken va härligt att höra att ni mår bra. Men jösses, det gick fort det där!

    Men hur fick han plats???! Jag menar du hade ju just ingen mage, och prinsen var ju 53 cm låååång. Han måste ju ha legat efter ryggraden på något sätt? Vem är han lik? Kan du se Embla i honom? Hår? Ja, okej... jag ska gå och kolla bilderna då.

    Ja, jag är också lite orolig över Fenders frånvaro. Det känns som om hon inte har tid eller ork att sitta vid datorn. För jag VET att hon inte skulle svika oss. Det kan man ju bara inte!

    Ska du ta prinsen i bärsjal till skolan idag? Jag hoppas att ni i så fall har ett mildare väder än vad vi har. Här är det -17, så det blir absolut inga bärsjalar här. Ester och jag ska gå på "kyrkis" idag och pyssla. Gissa om hon längtar!

Svar på tråden 30+ men knodd på gång i januari 09, sällskap? (del3)