• Melvin06 Vilmer08

    Fortsättningstråd nr 13 Vårmammor Borås - 06

    Dax igen, även om det inte är så mycket aktivitet här inne så kan vi ju inte skrota vår kära tråd!!!

  • Svar på tråden Fortsättningstråd nr 13 Vårmammor Borås - 06
  • Mamma till Rasmus

    hA HA Nej det är dåligt av oss vi får ta tag i detta nu och bättra oss.
    Jag är hemma idag och vabbar då lucas har varit magsjuk i helgen jätte kul att vakna av att han kräks ner hela Martins ryg på söndags morgonen... Nu är det diarre hoppas att det blir bättre nu bara inge kul alls.
    Håller tummarna att inte vi med får skiten det är verkligen inte roligt.
    Hur är det med alla? Har ni mycket innan jul? Vi ska baka lite till och plcoka fram tomtarna idag var det tänkt när Rasmus kommer hem från skolan.
    Mysigt sitter och lyssnar på jul music hela långa dagarna
    Ha en trevlig dag i ´dimman...

  • Melvin06 Vilmer08

    Usch vad tråkigt med magsjuka, hoppas ni andra klarar er, eller att ni i värsta fall får det nu innan jul. Vilmer har 39,4 graders feber idag. Han har varit förkyld innan men aldrig haft feber o varit dålig!
    Vi har inte så mycket innan jul, tomtarna åker upp denna helgen och granen nästa! Ska bli SÅ mysigt med jul i år tycker jag!
    Någon som varit på Liseberg än? Vi funderar på att åka dit en vardag, helgerna där har hitills varit hur mkt folk som helst har jag hört. En kompis var där i lördags men åkte hem ganska så snabbt igen för det var alldeles för mkt folk.

    Kram från oss sjuklingar

  • Logh

    Här är också en sjukling...
    Har varit hemma i två veckor nu, inge vidare. Först en halsinfektion som avlöstes av en dunderförkyldning. Har typ legat i sängen hela tiden. Så alla mina julplaner har typ blivit skrotade längs vägen, känns inte som om det finns tid längre... Är sjuksktiven denna veckan ut, sen tänker jag banne mej vara frisk igen!!!

    Alexander är så gott som frisk iaf, ska strax hämta han på dagis. Hoppas dom små sjuklingarna kryar på sig snart!

    Vi pratade om att åka till Liseberg förra veckan, men nu tror jag inte det blir något. Har varit innan och det brukar vara MYCKET folk!

    Hur har ni det med julledighet? Någon som vill träffas? Jag är ledig 18 dec - 6 jan. Men Andreas jobbar alla mellandagarna.

    Kram och snörvel...

  • En Frida

    Hej hej

    Jag är faktiskt i fas med julstöket. Kommer inte vara hemma mycket detta året så det enda jag skall ordna är julklapparna och en skinka. Lätt fixat!

    Jag träffas gärna i januari. Ni kan ju komma hit någon dag och hälsa på mig i lägenheten med alla barn. Ska kolla en helg och återkomma till er.

    Krya på er!
    Kram

  • Sarah W

    hej svejs!!
    här är vi oxå förkylda saga va förra veckan det börjar gå över nu och jag blev dunder förkyld i förrgår men det får gå verkar som att alla är lite halv sjuka nu Vi ska inte heller va hemma så mycket på jul bara juldan. lite tomtar och gran ska väll komma upp snart ändå firade jul igår med min familj för min bror åker i väg i sex veckor.. saga tyckte det var hur skoj som helst när tomten kom. hon fick längdskidor som hon åkte runt på i mamma och pappas vardagsrum hehe...
    Hoppas vi kan ses allihopa nån dag framöver..
    kram

  • Sarah W

    kom på en grej till saga var på 2,5 års kontroll men hon skrek i en halvtimme så vi kunde inte göra nånting slutade med att hon fick näsblod... hur trotsig som helst.. frågade om det var normalt så hon inte hade adhd lr damp.. men det var helt normalt beteende så det känns ju skönt haha. så himla pinsamt hon skrek som en stucken gris. så vi fick en tid till 3års kontroll förhoppningsvis har trotsen förvunnit då
    nä nu väntar sängen

  • Melvin06 Vilmer08

    Hej Tjejer!
    Tror det är nytt rekord i vår tråd, inlägg ifrån allihop inom 4 dagar!!!!!!!!
    Jag tycker det låter som en bra ide att få till en träff i mellandagarna. Skriv och kom med förslag på när och hur. Ni som jobbar på schema hur är ni lediga?
    Kram

  • Sarah W

    hejsan!
    Jag är ledig 27 o 28/12 sen kan jag den 2/1 och 3/1
    den 30/12 jobbar jag till 14 så då kan jag efter 15. de är dom jag kan

    kram kram

  • En Frida

    Kom hit om ni vill den 2/1! Jag är ledig och har Noah då.

    Jobbar 29/12 och 30/12 så det funkar inte för mig.

    Kan ni inte 2/1 så kan ni komma hit 11/1 om ni vill.

    Haha kul att Saga protesterar så vilt. Det är nog helt normalt för trotsiga 2,5-åringar skulle jag tro.
    Kram

  • Melvin06 Vilmer08

    Hej hej!
    2 januari låter toppen, då ses vi hos dig Malin. Skicka en vägbeskrivning så vi hittar bara!

    Idag var vi på knalleland prick kl 10 då de öppnade och parkeringen var redan halvfull! När vi åkte hem kl 12 fanns det inte en enda parkering ledig och bilar stod på kö....gaaah tur att man är färdig med alla julklappar nu, får panik i butikerna med massa folk!

    Ikväll ska vi ta in granen och klä den, jag hoppas att den får stå orörd........har en liten gangster i gåstolen här hemma!

    Kram

Svar på tråden Fortsättningstråd nr 13 Vårmammor Borås - 06