Inlägg från: yrväder |Visa alla inlägg
  • yrväder

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Svar på #1125
    näe, inte enligt hon jag mejlade. för jag upplevde samma sak som du, att dom var väldigt olika. Så därför mejlade jag och frågade.
  • yrväder

    Mimmi 71 skrev 2009-01-07 15:49:28 följande:


    Ni som har beställ mjuka tygers filurtyg: Hur är det i kvalitén? Har för mig att jag läste att det var lite tunnare, stämmer det? Är det interlock eller singeljersey
    det är singeljersey med lycra, den är ungefär som hilcos campan, lite tjockare dock. Jag tycker den är jättehärlig och mjuk och lätt att sy i.
  • yrväder

    Familjetrollet skrev 2009-01-07 17:30:23 följande:


    wow villka dina alster.jag skulle gärna fixa en blogg men har totalt noll koll på hur man gör en blogg
    det är inte särskilt svårt. www.blogspot.com är väldigt enkel.
  • yrväder

    hm, nu fick jag mejl från johnny att flodisarna kommer i slutet på januari...och det var väl nån som hade hört slutet på februari här i tråden..

  • yrväder
    Svar på #1186
    oh, den där kampressen kommer jag nog hyra in mig på nån gång i framtiden. Vad gäller www.myllymuksut.com så är jag sugen på att beställa därifrån, kanske senare i vår, efter alla kaniner och flodisar har kommit.
    Däremot så sa min finska kompis att dom även skickar som brev, alltså på samma sätt som här i sverige, och jag har då lyckats skicka 3 meter ugglor till henne en gång i en sån vadderad påse, Har för mig att jag fick in det i en L och den kostade 60 kr typ, och så fick man sätta på för utrikes, kan ha varit 55 eller nåt sånt.

    Men det är klart, går man ihop så är ju 250 inte så mkt, har en till luleåkompis som vill va med och beställa från den där sidan så.
  • yrväder

    Humleblomstern skrev 2009-01-07 20:04:30 följande:


    Yrväder (och andra lulebor), apropå syjuntor så är syjuntan från sjalbarn på gång här i Luleå. Varken dag eller tid är bestämd ännu, men det kommer att bli uppe på kronan. Häng med!
    jag var där ett par gånger förut, tyvärr så var det ett inarbetat kompisgäng som körde, så man kände sig rätt utanför.
  • yrväder

    Humleblomstern skrev 2009-01-07 20:30:02 följande:


    Jamen nu är ju jag med . Jag känner dem lite... och så har ju du och jag träffats en gång. Det kommer att bli supertrevligt, kom igen nu!
    ja, jag har ju träffat dom några gånger jag med. men vad tusan, hur ska man kunna sy nåt utan alla mina symaskiner

    fast det vore helt klart kul. Men när drar det igång då? *leter febrilt tråden på SB*
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)