Inlägg från: Sniffy |Visa alla inlägg
  • Sniffy

    hjälp

    Hm, lite erfarenhet har jag väl. Jag flyttade ihop med min sambo efter 6 veckor och blev gravid efter ytterliggare 6 veckor. Tror det sista du ska satsa på är att ge henne "utrymme", det är något vi män tror att tjejerna behöver(och menar) när det egentligen är tvärtom (oavsett vad dom påstår). Det handlar om hormoner och osäkerhet inför framtiden.

    Lösningen är enkel

    1) Sitt ner och prata om vad ni båda vill, sätt upp tydliga mål.

    2) Flytta ihop så snart som möjligt.

    3) Dumpa dina kompisar (inte helt), för när tjejen är gravid så är det en orättvis sitiuation som kan uppkomma av att du kan festa men inte hon (svartsjuka får du räkna med, min tjej trodde jag hade ihop det med mina arbetskamrter och att deras ålder är +50 spelade inte direkt mycket roll). Det är där det hela med att "ge utrymme" inte går ihop.

    4) Bli Askungen, du kommer behöva hjälpa till extra mycket i hemmet och har tjejen en dålig dag så kan det bli gnabb om att du inte torkat upp efter dig när du diskade eller torkade av bordet efter maten. Men det är bara Hormoner.

    5) Bit ihop och håll ut, det är bara början. När barnet är fött börjar en helt ny prövning som jag tycker var mycket värre än dom första månaderna vid graviditeten.

    Lyckat till och Grattis!! hoppas allt går bra för er.

Svar på tråden hjälp