Inlägg från: La Lola |Visa alla inlägg
  • La Lola

    MÅSTE man ha en tjockbottnad kastrull när man gör knäck?

    Har du en gjutjärnsgryta så är såna jättebra att koka knäck i!


    *mamma till Alma 8½ år, BF i mars med nr 2 (efter 3 års försökande)*
  • La Lola
    vera82 skrev 2008-12-22 16:46:06 följande:
    Jappjag har både en gjutjärnspanna och gjutjärnsgryta men är väldigt rädd om dom.Det kan inte bränna fast?
    Nix! Det är det som är så bra med de.
    *mamma till Alma 8½ år, BF i mars med nr 2 (efter 3 års försökande)*
  • La Lola
    vera82 skrev 2008-12-22 17:25:13 följande:
    Finns det inte risk att knäcken får smak av mat då
    Den är väl diskad?

    Smakar knäck som är kokad i vanliga katruller mat?
    *mamma till Alma 8½ år, BF i mars med nr 2 (efter 3 års försökande)*
  • La Lola

    Jag har då aldrig känt nån matsmak av knäck som är kokad i gjutjärnsgryta....


    *mamma till Alma 8½ år, BF i mars med nr 2 (efter 3 års försökande)*
Svar på tråden MÅSTE man ha en tjockbottnad kastrull när man gör knäck?