MÅSTE man ha en tjockbottnad kastrull när man gör knäck?
Eller är det bye bye kastrull annars?
Jag har nämligen ingen och vågar inte göra i micron.
Har inget bra att göra i
Eller är det bye bye kastrull annars?
Jag har nämligen ingen och vågar inte göra i micron.
Har inget bra att göra i
Jag har altid gjort knäcken i en vanlig liten kastrull. Se till att röra ordentligt så går det fint!
Har du en gjutjärnsgryta så är såna jättebra att koka knäck i!
Eller använd stekpannan... funkar super. Gjutgärn eller teflon, spelar ingen roll, men gärna med lite högre kanter.
Jappjag har både en gjutjärnspanna och gjutjärnsgryta men är väldigt rädd om dom.Det kan inte bränna fast?
Finns det inte risk att knäcken får smak av mat då
Nej men då är det oftast pasta eller ris som inte har så mkt smak.I grytor finns det mer smaker som kan fastna.
Och den är inte diskad i diskmedel eftersom man inte ska diska stekpannor/grytor i det så endast hett vatten så jag vet inte om smakerna försvinner då.
Jag har då aldrig känt nån matsmak av knäck som är kokad i gjutjärnsgryta....
Kanske ska testa det då
Koka ur den med vatten först om du är orolig att det ska ta smak av grytan.
B rukar använda en teflonkastrull. Det är väl dock viktigt att den är tillräckligt stor så att det kan koka ordentligt utan att koka över.