Inlägg från: vera82 |Visa alla inlägg
  • vera82

    MÅSTE man ha en tjockbottnad kastrull när man gör knäck?

    Eller är det bye bye kastrull annars?
    Jag har nämligen ingen och vågar inte göra i micron.
    Har inget bra att göra i

  • Svar på tråden MÅSTE man ha en tjockbottnad kastrull när man gör knäck?
  • vera82

    Jappjag har både en gjutjärnspanna och gjutjärnsgryta men är väldigt rädd om dom.Det kan inte bränna fast?

  • vera82

    Finns det inte risk att knäcken får smak av mat då

  • vera82

    Nej men då är det oftast pasta eller ris som inte har så mkt smak.I grytor finns det mer smaker som kan fastna.

  • vera82

    Och den är inte diskad i diskmedel eftersom man inte ska diska stekpannor/grytor i det så endast hett vatten så jag vet inte om smakerna försvinner då.

Svar på tråden MÅSTE man ha en tjockbottnad kastrull när man gör knäck?