• alem

    20-25års åldern, första graviditeten nr:2

    Såg att vår andra tråd hade gått ut nu så fixar en ny


    Hoppas alla hittar hit igen så vi kan fortsätta följa varandras vägar till våra små underverk!



    (¯`°?.¸ ღ♥ Älskade Dotter Du e Underbar Ayla ♥ღ¸.?°¯)
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-25 22:12
    länken till vår BF lista

    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m36995131.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-01-04 17:03
    länk till nya bf/födelselistan
    förra har gått ut nu...

    www.familjeliv.se/Gravid/Forum-2-293/m39894028.html
  • Svar på tråden 20-25års åldern, första graviditeten nr:2
  • babyboom86

    hmm jag vet inte...tycker de där lät läskigt. Men avvakta å se då kanske, men känns det obehagligt tkr jag du ska ringa =)


    Lucia1987 skrev 2008-12-29 13:37:11 följande:
    babyboom86 skrev 2008-12-29 13:30:06 följande:
    Tror du det behövs...? det är juh min första kramp hittils så jag vet inte riktigt hur det ska kännas om det är normalt eller ej..! Jag har haft små kramper i fötterna men inga som sträckt ut sig över benet som denna...!
  • Lucia1987

    babyboom86 skrev 2008-12-29 13:41:13 följande:


    hmm jag vet inte...tycker de där lät läskigt. Men avvakta å se då kanske, men känns det obehagligt tkr jag du ska ringa =)
    Okey...! :)
    Hoppas bara smärtan går över till ikväll, e så himmla rädd för att jag ska få en till kramp..Undrar vad det kan bero på för jag dricker nog med vätska iaf...!

    hmmm nä nu ska vi ta och fara ner på stan, ska köpa en video kamera och en digital kamera..Passar på nu på mellandags rean oxå så man har allt redo till ankomsten av vår lilla sessa..!

    Ska ni filma något...? och om, undrar jag hur långt du vill att man går med filmandet....För jag vill ex inte att dom filmar mig nere vid "muttan" heheheh =)
  • axdal

    jag har inte heller sovit så mycket inatt...
    så fort jag vände mig om så vaknade jag, och varenda gång jag vaknade behövde jag gå på toa.
    har även en bristning i en magmuskel så bara det gör det svårt att sova..

    så idag har jag bara tagit det lungt!!
    sitter just nu och väntar på att våran soffa ska bli levererad.

  • Lucia1987

    När köpte ni spjälsängen och vagnen mm. Jag har typ inte köpt något än, bara lite kläder och fixat badrummet där skötbordet ska sittia...?

  • babyboom86

    vi ska inte filma nåt..har ingen videokamera heller för den delen,hehe. Spjälsängen köpte vi först för nån vecka sedan, ville vänta så länge som möjligt, känns konstigt att ha en tom säng ståendes liksom. Skötbordet å babyskyddet fixade vi i lördags, lagom till slemproppen gick,hehe.

    Man får väl göra som man själv känner men jag ville vänta så länge som möjligt med allt, annars står man ju bara där sedan å läääängtar tills man får använda det,hehe. men alla är väl olika...

  • JoRi
    Vittorn skrev 2008-12-29 09:51:02 följande:
    precis varit på mitt första (och antagligen ända) ultraljud. så underbart att se den lilla knodden sprattla omkring där inne.längtar så tills knytet kommer ut.hoppas alla mår fint =)
    åhh vad mysigt. jag ska på mitt första imorgon. längtar så, ska bli underbart att för första gången se Liten! vilken vecka är du i?

    hur går det för dej Babyboom? hänt nåt mer?
  • babyboom86

    Jori: Det är väldigt lugnt här, förstår inte riktigt vad som händer, lugnet före stormen kanske...
    har haft superenergi idag, sån stor skillnad på hur jag kände igår å förregår då jag kände mig helt död. Har tvättat, damsugit, skurat å fixat med lillans kläder. Har dessutom haft värsta aptiten, har jag inte haft på några dar. Åt en jätteportion spaghetti carbonara, så nu har man verkligen laddat.

    Får väl se hur kvällen/natten blir...

  • JoRi

    babyboom - det kanske är kroppens sätt att göra sej redo. =) genom att pyssla och se till att du äter ordentligt :)

  • alem

    baby: skönt att ni åkte in! Och verkar som att allt var prima med lillan oxå eftersom du inte nämner någe annat
    Bra att du äter mycket nu, men se till att vila fasten du har massa energi... du kommer behöva all energi du kan få sen hehe

    Lucia: hehe mmm hon kommer nog komma igång och bajsa snart. Vi har varit på bvc idag och vägt snuttan, hon går inte upp som hon ska och äter inte ordentligt Hon har bara gått upp 130gram sedan vi åkte hem från bb och ska ha gått upp ca 400 sedan dess... därför hon är så grinig och mammig nu hon får inte i sig så mycket hon behöver *känns lagom tungt när det blir så faktiskt*
    så vi har börjat ge henne ersättning nu, först amma på båda brösten varje gång under dagarna och så ge ersättning efter varje ammning så mycket hon vill ha. och så under nätterna ska hon bara amma... var 3e timma ska hon äta under dagarna och varannan under nätterna.
    Fick en tid på fredag igen då vi ska tillbaka och se om hon börjat gå upp i vikt något *hoppas*
    känner mig så hjälplös när inte brösten vill göra tillräckligt med mjölk men hoppas det kommer igång lite mer nu när hon blir piggare av att få ersättning förmodligen så hon orkar att suga bättre och mer effektivt utan att somna vid bröstet efter 4-5snuttar.

    Spännande för alla er som ska iväg på och har varit på ul! Såååå mysigt jhu!!!


    (¯`°?.¸ ღ♥ Älskade Dotter Du e Underbar Ayla ♥ღ¸.?°¯)
Svar på tråden 20-25års åldern, första graviditeten nr:2