• alem

    20-25års åldern, första graviditeten nr:2

    Såg att vår andra tråd hade gått ut nu så fixar en ny


    Hoppas alla hittar hit igen så vi kan fortsätta följa varandras vägar till våra små underverk!



    (¯`°?.¸ ღ♥ Älskade Dotter Du e Underbar Ayla ♥ღ¸.?°¯)
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-25 22:12
    länken till vår BF lista

    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m36995131.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-01-04 17:03
    länk till nya bf/födelselistan
    förra har gått ut nu...

    www.familjeliv.se/Gravid/Forum-2-293/m39894028.html
  • Svar på tråden 20-25års åldern, första graviditeten nr:2
  • Lucia1987

    babyboom86 skrev 2008-12-30 21:01:14 följande:


    sitter å försöker klocka på varktimer.se....känns som en enda dimma, hur ont ska det göra liksom....visst det känns men det är ju ingen pina....
    Hehe du ska juh vara glad att du inte har så ont som vissa andra, hoppas jag känner som du gör, är liv rädd för smärta..!

    Det e bra att du kunnat tömma magen litegrann, så slipper du göra det i BB sängen haha..!

    Men vad menar dom, ska du avvakta och se i en timme och sen vad?
    Nu tycker jag att du ska pressa ut bebisen, vi vill ha en till =)
    Va mysigt att fira nyår på BB hihihihhi =)

    Berätta hur det går, du får inte lämna oss utan att såga till=)
    Lyckat till nu!!!!!
  • babyboom86

    dom kommer med ungefär 2-5 minuters mellanrum, men jag slutade klocka för en liten stund sedan å sa åt mannen å massera mig istället, gillar inte den jävla klockan, måste ju få gå på hur jag känner...lr?hehe. men fattar att fl vill veta när man ringer såklart. nu har det övergått i nåt slags molande, samt lite värk i rygg men inte så mkt sammandragningar på en stund...
    har väl skrämt flickebarnet nu genom å ringa fl å få massage så hon vill va kvar därinne....aja, ska försöka lägga mig en stund ¨å se vad som händer. känner mig heltslut, så nog har kroppen fått jobba alltid...hihi

  • babyboom86

    nej, det blir ingen bebbe. Så jäkla trött på dessa pinvärkar*suck* jag slumrade till igårkväll vid 23 tiden, sov lite till å från, sen vid tre i natt satte det fart igen. strax före kl 6 imorse ringer jag till förlossningen, då har jag faktiskt ont, känns som nån drar åt ett rep runt magen å ryggen håller på å gå itu, inte särskilt skönt. bm vill att vi kommer in, så vi åker, med en känsla att shit det kanske blir en nyårsbebis...känner att det avtar lite i bilen, men känner fortfarande grymt mkt i ryggen när värkarna kommer. kommer dit å får göra ctg kurvan, de blir en del spikar men inte så kraftiga som det känts innan å de kmr inte riktigt lika ofta, det har med andra ord avtagit..å den vaginala undersökningen visade att det inte hänt ett jävla skit sen i söndags!!!!!gaaaaah!

    Fick utskrivet citodon så jag skulle kunna ta igen mig så nu har jag precis vaknat. fasiken vilka pinvärkar, vägrar gå såhär i flera dagar till. har en tid hos min bm på fredag, ska fråga om inte hon kan göra en hinnsvepning då, för jag kommer inte orka de här annars.

    Så idag känner jag mig skitirreterad, att ungen inte kan bestämma sig. samtidigt skönt att hon slipper födas på nyår å nu kan jag gå på nyårsfest å bara skita i alla va föda heter, men bbväskan får väl följa med i bilen iaf... =)

  • babyboom86

    Gott nytt år på er! Det höll sig över nyår, lika bra är väl det kanske:) men nu jäklar ska jag börja göra saker för att sätta igång det, tänkte putsa fönster idag, ta några vändor upp å ner för trapporna vid mosebacke å ha SEX, nu jäklar ska hon uuuuuuuut=)

  • Lucia1987

    babyboom86 skrev 2009-01-01 11:30:56 följande:


    Gott nytt år på er! Det höll sig över nyår, lika bra är väl det kanske:) men nu jäklar ska jag börja göra saker för att sätta igång det, tänkte putsa fönster idag, ta några vändor upp å ner för trapporna vid mosebacke å ha SEX, nu jäklar ska hon uuuuuuuut=)
    Hahahah skön du e, ha sex , går det hehe...! Ta det bara lungt nu tycker jag, ansträng dig inte för mycket, det tar på en den när du har din bebbe i famnen...försök koppla av eller kör en Alem style och hoppa upp på masage stolen hehehe!

    Kram och Gott Nytt år
  • Vittorn

    Hoppas alla hade en fin kväll igår =)

    kändes konstigt att för en gångs skull vara nykter på ett nyår.
    hehe..
    men kul var det ändå, skratta lite åt alla som gjorde bort sig =)

  • Lucia1987

    Vittorn skrev 2009-01-01 17:39:25 följande:


    Hoppas alla hade en fin kväll igår =)kändes konstigt att för en gångs skull vara nykter på ett nyår.hehe..men kul var det ändå, skratta lite åt alla som gjorde bort sig =)
    Japp hade en trevlig kväll med maken och bebben i magen =)
    Men spriten e den samma varje år, jag dricker inte alkohol, bläaaa det smakar ingen gott alls, men visst kan man skåla med lite champis...!
    :)

    Undrar hur det går för Babyboom...man har inte hört något mer från henne, hon kanske har pluppat ut bebben nu =)
Svar på tråden 20-25års åldern, första graviditeten nr:2