• sstl

    Vi som väntar pseudotvillingar *2*

    Här sammlas vi som har 18 månader eller mindre mellan barnen


    Dexter 07-03-01, Trix 08-03-14, Bebis 09-03-?21?
  • Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*
  • varfördåför

    ska man vänta dem nu? eller räcker dte att man har sådana


    2009 vill jag ha min söta flicka tillbaka.. snälla!
  • Pumpalicious

    Tack sstl för att du gjorde en ny tråd

    Nu är det bara 32 dagar kvar till BF för mig. Packat BB väska och skrivit förlossningsbrev idag!

  • Kickan 84

    Hej hej tråden!

    Har verkligen häcken full som ni förstår! Maken jobbar denna månaden och det är både kvällar och dagar lite varvat! Full rulle, händer ju massor med storebror nu, nya tänder och massor med nya ord och äventyr. Lillasyster sitter mest och flinar och har blivit en jäkel på att vända sig både från rygg-mage och mage-rygg

    sstl: Tack för länken!

    Pumpalot: Vad spännande! Hur mår du?

  • Kickan 84

    (Jag börjar plugga nu i februari, dock distans men jösses vilken skillnad den kommer att bli från att ha varit hemma hur länge som helst...)

  • Pumpalicious

    Jo jag mår väl helt okej. Ordentligt rastlös och tung i kroppen. Önskar vi hade råd att ha maken hemma sista månaden för det ÄR tungt att orka vara en rolig mamma just nu.

    Kickan 84 skrev 2009-01-04 18:36:04 följande:


    Hej hej tråden!Har verkligen häcken full som ni förstår! Maken jobbar denna månaden och det är både kvällar och dagar lite varvat! Full rulle, händer ju massor med storebror nu, nya tänder och massor med nya ord och äventyr. Lillasyster sitter mest och flinar och har blivit en jäkel på att vända sig både från rygg-mage och mage-rygg sstl: Tack för länken! Pumpalot: Vad spännande! Hur mår du?
  • Kickan 84

    Pumpalot: Ja, är evigt tacksam att vi hade det så. Kunde ju knappt gå p g a fogarna och än mindre bära Seth.

    Hoppas att han kommer snart och att du slipper gå över! Visst blev du också igångsatt med första? Jag blev ju det och det var sååå trist att inte veta hur länge till man skulle vara gravid.

  • Pumpalicious

    Kickan 84 skrev 2009-01-04 19:53:02 följande:


    Pumpalot: Ja, är evigt tacksam att vi hade det så. Kunde ju knappt gå p g a fogarna och än mindre bära Seth. Hoppas att han kommer snart och att du slipper gå över! Visst blev du också igångsatt med första? Jag blev ju det och det var sååå trist att inte veta hur länge till man skulle vara gravid.
    Ja jag blev igångsatt sist, i vecka 36+2.. Är lite orolig att jag ska gå över tiden den här gången, fy vad jobbigt det kommer att vara, är ju redan less och vill att det ska starta nu.

    I vilka veckor födde du dina?
  • Kickan 84

    Pumpalot: Seth föddes i v. 38+3 och June i v. 40+6. Var galet jobbiga dagar efter att man passerat BF. Även om man vet att det inte är ett spikat datum så ställer man ju in sig efter det.

Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*