• sstl

    Vi som väntar pseudotvillingar *2*

    Här sammlas vi som har 18 månader eller mindre mellan barnen


    Dexter 07-03-01, Trix 08-03-14, Bebis 09-03-?21?
  • Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*
  • Drutten03

    Hej!

    Hittade denna tråden nu.

    Väntar 3:e barnet den 16Maj

    Har 2 söner sedan innan, en som blir 9år i februari och en som blir 1år den 20Mars.

    Det blir 14månader mellan de 2 yngsta om bebisen kommer när den är beräknad.

  • sstl
    sthlmfilur skrev 2009-01-23 10:15:03 följande:
    den listan är stängd som att det har gått över 3 månader
    Jaha haha då kan vi ta den nya bf-listan
    Dexter 07-03-01, Trix 08-03-14, Bebis 09-03-?21?
  • sthlmfilur
    sstl skrev 2009-01-23 10:30:34 följande:
    Jaha haha då kan vi ta den nya bf-listan
    japp.. det är så krångligt tycker jag att det stängs efter 3 månader
  • Pumpalicious

    Jag blev igångsatt med första barnet i vecka 36+2, var då öppen 4cm och tappen var helt utplånad. Förlossningen tog 8h från att jag blev igångsatt, och slutade helt normalt. Inga instrument eller kejsarsnitt behövdes.

    Den här gången satte dom igång mig i vecka 37+5, även nu öppen 4, men en liten kant kvar av tappen. 4h senare låg han på mitt bröst.

    Tror att dom igångsättningarna som går dåligt är oftast där mamman inte är lika mogen som jag var, och där man behöver sån där salva eller vad det är på tappen.

    Jag behövde bara få hål på hinnorna för att klara det själv, dock lite väststimulerande när jag fick EDA - men det får dom flesta ändå.

  • Lotlas

    Pumpalot skrev 2009-01-23 10:44:19 följande:


    Jag blev igångsatt med första barnet i vecka 36+2, var då öppen 4cm och tappen var helt utplånad. Förlossningen tog 8h från att jag blev igångsatt, och slutade helt normalt. Inga instrument eller kejsarsnitt behövdes. Den här gången satte dom igång mig i vecka 37+5, även nu öppen 4, men en liten kant kvar av tappen. 4h senare låg han på mitt bröst. Tror att dom igångsättningarna som går dåligt är oftast där mamman inte är lika mogen som jag var, och där man behöver sån där salva eller vad det är på tappen. Jag behövde bara få hål på hinnorna för att klara det själv, dock lite väststimulerande när jag fick EDA - men det får dom flesta ändå.
    Det har säkert med det att göra! De jag känner till som blivit igångsatta har blivit det trots att de inte är något alls öppna, p.g.a. att de t.ex. gått över tiden. Skönt att det gick bra för dig, i vilket fall! Jag längtar verkligen tills dagen då jag får ligga med ett litet kladdigt, varmt knyte på bröstet kommer!
  • sthlmfilur

    jag blev inte igång satt med emiliya och det förlossningen gick ju så otoligt snabbt.. jag ringde till förlossningen 17.00.. och det ville att jag skulle försöka vänta 2 timmar till men jag sa att jag ville komma in på en koll.. och de sa att är du inte öppen tillräckligt så skickas du hem.. men när jag kom in till förlossningen gick det fort.. för 17.45 hamnade jag i en säng det skulle bara kolla om jag var öppen 17.55 så hade det fått av mig byxorna och 9 minuter senare var emiliya ute..

    men nu är jag nervös om jag kommer att bli igångsatt om 2 veckor..

  • louiseL82

    Idag va vi på ultraljud nr 3.
    Allt såg så bra ut så
    Hon visade oss en bild där bebisen stretade o vi såg ingenting. absolut ingenting, såg ut som en barbiedocka där. så sa hon att d förmodligen va en flicka men hon lät inte särkilt säker heller så vi väntar me os äga att d e d förrän vi varit på 3d-ultraljudet den 28 mars för då lär vi ju se d

    Blev flyttad till den 22 juni. bara en dag denna gången från förra ulet iaf. så idag e jag i v 18+3. känns skönt o ha d bestämt nu så man inte håller på o ändrar mer. nu har jag nåt o rikta in mig på även om hela juni o juli e öppet än s länge hehe

    ja ghar moderkakan i framvägg o neråt. den ligger för "utgången" så jag kommer bli kallad igen runt vecka 32 för att se om den har växt me livmodern upp annars blir d snitt.

    nån som har haft moderkakan så?


Svar på tråden Vi som väntar pseudotvillingar *2*