• So nice

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    fortsätter våra diskussioner om ev. framfall

  • Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder
  • Buspojkarna

    Ja. jag ska göra min i uppsala, liksom alla andra undersökningar. Jag ska genomföra alla jobbiga och obehagliga undersökningar bäst jag kan. Sen blir det riktigt skönt vid jul när man kan se tillbaka och inse att man typ genomgått typ de flesta jobbiga undersökningar man kommer att få genomgå genom året.

    Jag har ju gjort ivf så gynundersökningar mm tycker jag inte är ett dugg viktigt och skäms inte heller av att visa mig näck för alla läkare och läkarstudenter som jag alltid får. Här i uppsala har de fullt med läkarstudenter och det är ju inte alltid kul att behöva genomgå en undersökning flera gånger.  Men de måste ju lära sig.

  • Hibiscus

    ja Buspojkarna bara köra på nu då! själv blev jag uppringd idag för ett återbud för gastroscopi- blev helt kallsvettig..skit nervös för den undersökningen...så jag sa att jag inte kunde nu på tisdag som det skulle bli isåfall- bara av ren rädsla o att jag inte orkar med just nu...dum man är, men de skulle höra av sig i januari istället,,,hmmm hoppas jag är mer påt då o inte backar...ja du.. här är man ju också så van vid gynundersökningar.... jag har ju gått igenom hela 5 ivf:er varav de 3 sista faktiskt på Linne i uppsala så min lillflicka- ja 9 år är hon, lyckades vi med på 5e försöket där.. jippi vilken lycka!!! (för vi tänkte inte göra några mer försök) lycka till med alla undersökningar- berätta gärna sen

    isa: idag har jag tror jag som du förklarat att du har, att det känns som jag har en binda mellan benen, men jag känner mig som svullen o tycker att urinröret flyttat mer framåt o är ännu tjockare- bullen jag har där- tyngdkänsla- ja nej det är en helt förfärlig känsla..mår pyton av att känna det här hela tiden, funderar om framfallet blivit värre då det kännts konstigt några dagar nu- men idag är det hemskt..

  • Minnie7

    Måste fråga- har ni ont i underlivet också? Jag är liksom generellt öm överallt och mer öm på vissa punkter. Vad kan det bero på???

  • skjuter illa

    Hej!

    Om ni visste vad skönt det är att läsa denna tråden! För en vecka upptäckte jag att jag förmodligen har framfall av främre slidväggen. Helt plötsligt bara. Jag fick barn för 2,5 år sen o har inte haft några problem alls.

    Jag är så otroligt ledsen över det här. Har gråtit mig genom hela förra veckan. Det känns som om livet tar slut nu. Gör det det?

    Jag vill gärna ha ett barn till men det känns ju så där kul just nu, om det ens är möjligt... Sex känns avlägset o motion känns omöjligt (varje steg jag tar är obehagligt, det skaver o det känns som om allt bara ska vändas ut o in).

    Jag ska till läkare på torsdag men vad kan de göra? Allt känns nattsvart just nu. Tur att jag inte är ensam iaf.

  • Hibiscus

    Hej o välkommen Skjuter illa!
    ja denna tråd har blivit lång nu, skulle nog behövas mer på nätet om detta, då jag vet hur det är- man blir orolig och inget man pratar om hur som helst med vem som helst
    det är inge roligt alls detta.. men snart ska du till läkare o kanske är det inte så illa? har du tyngd också?

  • Gladhannapanna

    Välkommen hit! Livet tar inte slut även om det känns så ibland!
    Jag är opererad och har blivit mkt bättre. De vill inte op om man planerar ytterligare grav eftersom återfallsrisken är 100%.

    Vet att det finns en prolapsring man kan prova men har ingen egen erfarenhet.

  • Buspojkarna

    skjuter illa
    Kom det helt plötsligt? för det brukar inte vara så vanligt

  • Minnie7

    Hella: Ja, binda känslan finns alltid men är mer eller mindre uttalad.

    Måste fråga en annan detaljerad fråga- när jag står upp och kollar med spegel så ser det liksom ut som om allt trycker nedåt. De inre blygdläpparna trycks liksom utåt och fickan till de yttre nästan försvinner helt. Antar att det är resultatet av att hela bäckenbotten är för svagad- obefintlig, men är det någon mer som har det så? Inte nog med att väggarna buktar in- allt trycks liksom uppifrån och ner också...

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder