• So nice

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    fortsätter våra diskussioner om ev. framfall

  • Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder
  • Uppsalapojkarna

    jag håller tummarna att era operationer ger bra resultat och att ni återhämtar er snabbt.

  • Uppsalapojkarna

    Nu har jag skickat iväg ett mail till Eva Uustal Fornell, så får vi se vad hon säger. Hon var dock borta tom den 23e.
    Hoppas så att hon kan hjälpa mig. Åker gärna så långt då.

    Brukar åka taxi till och från min utbildning, så jag får väl flörta med de om någon vill jobba lite svart och hämta mig med bårtaxi.

  • Sjömamma

    Vad intressant, du måste rapportera sen, vore ju toppen att kunna få skriva egenremiss till henne. Jag skulle också kunna tänka mig att åka dit. Det blir ju värt det i slutändan. Inte nån stor ide att gå till läkare här i stan om dom ändå är helt okunniga och oförstående.

    Minnie; har du tänkt på att du kan anmäla till patientförsäkringen? Jag håller på med min anmälan nu hoppas det kan ge lite plåster på såren.

  • Minnie7

    Hon var iaf en helt underbart sympatisk läkare som inte inlindade eller dolde något utan förklarade sakligt vad hon såg och kände. Det gillar jag!

    Har f.ö kunnat göra nr 2 idag- smärtfritt . Movicol is da shit- rekommenderas!

    Annars gör det fortfarande ganska ont och jag ligger mest stilla. Äter mkt smärtstillande och det funkar hyffsat. Skönt att det är gjort!

  • Minnie7

    Nej, har inte tänkt på patientförsäkringen faktiskt. Hmm- är det då de begär in journalkopior från sjukhuset och gör en utredning? Jag jobbar ju med dem ganska tajt så det känns extra känsligt. Får se om jag orkar ta tag i det...

  • Minnie7

    UP: jag har ca 20 mil till Linköping och fick sova över natten. Resan hem dagen efter gick faktiskt bra. Man får så mkt smärtstillande att det funkade.

  • Serendipitet

    Uppdatering! :) Fick en underbar manlig gyn som lyssnade på mig och förklarade massor, (han var ny på stället) men det kändes underbart (trots hans manliga kön) efter allt nekande och smusslande med hur det egentligen är :D Fick beröm för min bäckenmuskelatur och knipförmåga iallafall och sedan sa han att urinblåsan faktiskt var tillbaka på rätt ställe, ev. bara något på slidväggen (eller vad man ska säga). Så han trodde att jag skulle bli helt återställd :) Han sa också att mitt ärr från sfinkterrupturen var fint läkt, det var bara ärret i rumpan som var något svullet och därav den konstiga känslan jag har. Yes! Jag är påväg tillbaka och det känns underbart :D Han rådde mig dock till att vänta någon månad till innan jag började springa, lyfta tungt och hoppa. Sedan sa han att jag kunde ha sex som vanligt och skulle försöka slappna av (inte vara nervös) eftersom jag kniper väldigt då.. hihi.. Sa ju att jag hatar gynundersökningar ;) Dessutom så kunde jag skaffa barn när helst jag önskar nu.. (väntar dock ett par år till tror jag).
    Sedan sa han att det inte var någon mening med östrogensalvan eftersom jag hade fått igång menstruationerna och kroppen då hade tillräckligt med östrogen för att stärka slidväggarna. Så jag ska bara fortsätta knipa.  


    *** Ellinor 2005/09/22 *** Evelina 2012/01/15 ***
Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder