• Minnie7

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Ja, man funderar ju på hur man ska få tiden att gå... Skavet är värre när jag böjer mig och även att det sas är fullt i hålet så känns en öppen känsla. Hur är det möjligt?? Men men, en sak i taget. Först östrogenkrämen i en månad och sedan prova prolapsring.
    Upplevde ni också symtomen olika från dag till dag? Jag börjar snart tro att en del sitter i mitt huvud. För det borde ju vara lika- eller???

  • Minnie7

    Jag hade också ett bra knip enligt gyn. Fast nu kniper jag inte då en hemorojd sitter i vägen. Man kanske inte ska knipa då?? Det är en ytlig hemorojd så det känns inte så skönt när jag kniper.

  • Minnie7

    Ja, det jobbiga är att de inte riktigt vet varför jag har sådan skavkänsla. De tycker ju inte försvagningen är så markant- lite mer än normalt men de vill inte ens kalla det framfall. Så varför har jag då denna gräsliga känsla?? Känner mig så himla hjälplös. När jag tittar i spegeln är ju slidöppningen täckt av både främre väggen och bakre väggen. Och klart att de skaver mot varandra! Och den öppna känslan- usch och fy!
    Hur har ni andra gjort för att stå ut ett helt år?? Jag blir snart tokig tror jag

  • Minnie7

    So nice: nej vad trist! Det är ju så tråkigt när man måste kämpa för att bli tagen på allvar. Man känner ju själv när det inte stämmer. Om jag känner som jag gör nu även efter ett år så kommer jag kräva op. Även om hon inte tyckte det såg så "farligt" ut. Som hon själv sa, man är olika känslig där nere. En del har stora besvär av något som kan se litet ut och tvärtom. Det är ju inte dem som känner hur det känns. Kan du inte gå till en annan gynekolog?

    Här känns det som om jag börjar få skavsår... Det har börjat värka lite... Hoppas det är bättre imorgon. Hatar denna känslomässiga berg-o-dal bana.

  • Minnie7

    Hella: Usch, du verkar verkligen ha ett riktigt elände . Jag kan ju iaf bajsa... Känns så dumt av mig att klaga när ni har det mkt värre!
    Hur ser planen ut för dig? När ska du på ny bedömning osv...

  • Minnie7

    Hella: Varför vill de inte sätta in nät?? Fattar inte varför en del läkare måste vara så himla svåra... Helt oförmögna att känna empati. Om det skulle drabba dem själva skulle det minsann vara annorlunda.

    So nice: ja, vad är sex mot att kunna gå på toa... Jag funderar starkt på att sy ihop hela mig. Då skulle väl den gräsliga öppna känslan försvinna iaf... Blä!

  • Minnie7

    Ok, jo jag frågade dig Så långt nick... Känner du det lika hela dagen eller olika morgon och kväll etc? Jag har en otrolig skavkänsla och ingen fattar varför... Men den öppna känslan är ju så vidrig också... Hoppas du kommer kunna knipa bort det!

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder