Inlägg från: Anonym (hmm...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hmm...)

    det här med cannabis.....

    varför är det så många som är rädda för riktig verklig fakta? Är det lättare att tro på gammal skrämselpropaganda utan en uns sanning i?

    Som sagt, förespråkar varken det ena eller andra, men jag hade högre tankar om människors intelligens än så här!

  • Anonym (hmm...)

    Anonym skrev 2009-01-21 09:51:18 följande:


    ...Då var det utrett, och bör man verkligen amma ett barn med en drog i kroppen som gör dig jävligt dum även i "normala" mängder? För inte sjutton blir höga personer speciellt smarta.
    Oj, du skulle bli förvånad!
  • Anonym (hmm...)

    Tänkte ha ett mindre utlägg för att svara på dumhetsfrågan...Men istället för att upprepa det som "Släpp hästarna fria" redan informerat om, inte bara i ett utan i flera inlägg, så instämmer jag endast.

    Förespråkar inte för någon drog, men tillägger att det finns studier på att kreativiteten ökar under cannabisbruk och många författare, musiker och konstnärer av alla dess slag använder sig av den ovan nämnda drogen.

  • Anonym (hmm...)

    okej, ni som påstår att hasch psykos existerar... (Det är som någon tidigare sagt att det är BARA i Sverige detta begrepp finns)

    På vilket sätt uppför man sig då?

    Hur vet man med all säkerhet att det är just haschet som orsakar psykosen?

    (i de flesta fall ifrån verkliga livet där folk blir sjuka när de intagit cannabis är när de även druckit alkohol eller tagit någon annan drog. Alltså blandmissbruk.)

  • Anonym (hmm...)

    Anonym (hej) skrev 2009-01-26 15:45:46 följande:


    Hasch ökar risken för psykoser, har man sjukdomen latent så ökar risken markant om man tillför en drog som cannabis faktiskt är. Dessutom är det märkligt att det bara är haschrökare som tycker att de fortfarande är smarta, fast de röker... Om så nu vore - att hasch inte påverkar rökarens tankeförmåga, så är det märkligt att ingen närstående till haschrökare försvarar drogen, tex. "jag är gift med en enastående framgångsrik haschrökare..." har inte hört något sådant. Håller med (subba)att det är rätt olämpligt att röka när man ammar.
    oj då, ett exempel på en framgångsrik man som röker är tex george michael.

    Att människor inte pratar högt och brett om sitt rökande har med okunskap från omgivningen.
  • Anonym (hmm...)

    inte så många som försvarar...Upplyser skulle jag vilja kalla det. Och ämnet här var cannabis, inte hela världens knark.

  • Anonym (hmm...)

    intressanta inlägg!

    ville bara tillägga att marijuana är ingen kemisk substans. Det är ett ogräs, liknande nässelväxter.

Svar på tråden det här med cannabis.....