Inlägg från: knyttetsmamma |Visa alla inlägg
  • knyttetsmamma

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

    Härligt stardream!! Lycka till Emmi!

  • knyttetsmamma

    Jag har gått upp ca 5 kg tror jag. Nojar inte särskilt, men försöker röra mig iaf. Gick upp 12 förra grav.

    Min kompis gick inte upp före v 30. Hon fick gå på extra mätningar och ul eftersom de tyckte att hon var lite liten och tunn, men hon han smälla på sig ca 20 kg de sista veckorna UTAN att ändra i kosten, så kroppen gör som den vill! Hon blev av med sitt ganska snabbt oxå, men en del träning. Jag känner att det är onödigt att flippa ur åt något håll, jag äter det jag är sugen på och promenerar. Har köpt en träningsdvd som jag ska testa oxå, sambon skrattade gott åt mig och tror så där lagom mycket på att jag kommer att köra den, men jag ska försöka iaf

  • knyttetsmamma

    erla80; jag håller tummarna!

    Själv har jag en trött deppdag. Nära till tårarna hela dagen. Sambon har varit borta mycket från torsdag, men vi hann ses fredag morgon innan han åkte till jobbet och i dörren igår fem min. Ikväll kommer han iaf hem, skönt. Lillan har varit så go med mig idag, som att hon känner på sig att mamma behöver det.

    Hoppar på bättring imorgon. Går in i v22 idag, konstigt vad tiden rusar iväg...

  • knyttetsmamma

    Grattis grattis!!

    Ja, jag hade liksom föreställt mig en lillasyster, jag är uppväxt med systrar och tycker att det är fantastiskt! Men för sambon är det tvärtom, de är en av varje och de har superfin kontakt. Jag blev PRECIS lika överväldigande glad av att det var en pojk i magen! Fantastiskt! Så min tidigare önskan spelade ingen roll!

  • knyttetsmamma

    Jag tillhör oxå skaran som tyckte att det var skithäftigt att föda barn, men tycker att det är så himla skönt att veta att det finns alternativ om det skulle behövas! Det går ju inte att förutse hur det ska bli, flera av mina vänner har inte lyckats föda vaginalt, och för dem är snitt utvägen när de skaffar fler barn, för mig var det en otroligt positiv upplevelse, även om jag kan fasa lite oxå, för skitont gjorde det ju, jag är inte en av dem som inte tyckte att det gjorde ont. Men det var så coolt!!

  • knyttetsmamma

    Jag tycker att det var väldigt skönt att skriva en förlossningsberättelse. Jag hittade en med färdiga frågor att besvara på nätet. Den visade jag visserligen aldrig på sjukhuset, men det kvittade, för jag hade iaf fått ett bra tillfälle att tänka igenom allt noga, vilket var en bra förberedelse.

    Till BB hade jag med mig ombyten till mig, sambon och bebis. Egna bindor, på bb var de så stora och klumpiga. Kexchoklad som energibar. Ville inte ha den under förlossningen, men efteråt var det kanon! Serat till läpparna om man tänker använda lustgas, man blir lätt torr av det. Något lättläst var skönt att bläddra i på bb. Eget schampo, duschcreme och lotion var skönt.

    Mitt tips är även att läsa lite om den första tiden efter förlossningen. Jag läste enbart om allt fram till förlossningen och sen kände jag att det hade varit skönt att ha läst "lite längre". Jag lånade hem böcker de första veckorna, men hade som sagt gärna läst lite innan. Lättlagad mat, frysta matlådor är bra att ha hemma, förra gången var inte sambon hemma alls, och vissa dagar kom jag aldrig ens ut i köket innan han kom hem på kvällen.

  • knyttetsmamma

    Min förra grav mådde jag illa i början, hade uppehåll och mådde bra några veckor i mitten och sedan kom det tillbaka med besked och stannade till hon kom ut. Inget peptalk kanske, men så kan det tyvärr vara om man har otur.

    Nu är jag i v.23 och mår helt fint, hade haft foglossning länge vid denna tid förra gången, nu har jag inte haft en känning av det. Det enda som är, är väl att jag är tröttare än vanligt, men det blir man nog när man är gravid och jobbar 100% kan jag tänka mig, plus halsbränna och sura uppstötningar då. Men det kan jag leva med! Jag njuter så länge det varar, för man vet aldrig hur man mår imorgon!

    Ni som ska söka hp, när tänker ni söka?

  • knyttetsmamma

    siggethecat skrev 2009-02-19 10:48:03 följande:


    Hej! Får jag också vara med här?? Jag har BF 1/7 -09 , har en son sen förut född 2006.
    Välkommen!
Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2