Inlägg från: knyttetsmamma |Visa alla inlägg
  • knyttetsmamma

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

    Men åh vad här skrivs!! Kul!! Mirakelpyret; superfin trådstart!

    Jag trodde ALDRIG att jag skulle köpa en BH utan bygel, men när jag närmade mig förlossning hade jag förutsättningarna för en amningsbh utan bygel, ha ha, köpte vadderade från Lindex som jag ÄLSKADE. När amningen var slut gick jag tillbaka till bygel. Kan vara bra att tänka på att det inte är så skönt att sova med bygel.

    Shoegirl; kan bara nicka instämmande, min lilla HATADE byxor med fötter. Jag gillade inte att ha tröjor på henne de första storlekarna, de korvade så mycket. Mycket bodys blev det istället.

    När det gäller vagn så är det helt klart så att i min bekantskapskrets så ångrade de sig som inte tog mjuklift. Det är så smidigt att ta med, väger inget, packade ner i resväskan och hade som säng, ställde i vår säng emellan oss och den var sååå smidig att ta med överallt.

  • knyttetsmamma

    Mirakel; vilken fin bild!

    Hormonstinn; mys med hjärtljud!!

    Åh vad jag ser fram emot UL om en vecka, imorgon går vi in i v.18! Första riktiga sparken kom igår, innan bara "bök"!

  • knyttetsmamma

    Hallå där!

    Åh, jag vill oxå ha babyproffsens startpaket, men de har ingen butik här

    Idag har bebis varit riktigt aktiv! Så himla häftigt med de där puffarna, hade glömt hur de kändes!! På fredag är det äntligen dax att få vår titt på liten, jag LÄNGTAR!

    Vad hittar ni andra på när ni inte shoppar/letar vagnar?

  • knyttetsmamma

    Stackars dig shoegirl! Vet inte om jag har dåligt minne men, vad är det du jobbar med? Mycket rörelse?

    Stardream, ha ha, jag jobbar oxå massa, imorgon ska jag shoppa lite nya kläder som inte är för korta över magen.

  • knyttetsmamma

    MirakelPyret skrev 2009-01-20 13:27:24 följande:


    Ööh var e de som jag skrev förut ?? Viille allafall skrva till knytet att om du frågar om någon annan kan hämta ut ditt paket så kan jag försöka hjälpa dig med det och posta det till dig =oD
    Vad snäll du är!!!!

    Jag tycker oxå att det är jobbigt med barnvagnsdjungeln, men har ju en sittvagn som jag älskar, så det gör inget att jag har en tung liggvagn till första tiden. Jag har en billig men tyngre variant till liggvagn, men hade ju inget att jämföra med så jag har aldrig ångrat köpet, jag har åkt buss å slängt i och ur bilen massor. Först när vi köpte sittvagn insåg jag att liggvagnen var tung, men då var det ju efteråt så det kvittade Nä, jag lägger ner noll energi på vagn denna gång, det blir mycket sjal för oss iaf!
  • knyttetsmamma

    Men åh, nu har jag precis tittat på "Kärlekens mirakel" - gud vad den är fantastisk! Våra små knyten genomgår ju en fantastisk resa i vår kropp!!! Wow!!

  • knyttetsmamma

    Verkligen!!!

    Är det någon av er som råkat ut för tidiga sammandragningar?

  • knyttetsmamma

    Hallå!! Imorgon är det äntligen dax för vårt UL!! Jippie!! Men börjar bli lite nervös faktiskt!

  • knyttetsmamma

    Hallåååå!!! Klara ska alltså bli storasyster till en superbusig liten POJKE!!!!! Oj oj oj, vilka känslor, det var så fantastiskt att se det lilla livet som var jätteaktiv och underbar! Fem dagar blev vi flyttade så nu går vi in i v.20 redan på måndag. Vi är som nykära och ska fira hela familjen med festmat ikväll

  • knyttetsmamma

    Shoegirl skrev 2009-01-23 16:53:20 följande:


    Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeh! Grattis igen! (hallonsaft)
    Ha ha, tack!!
Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2