• Dody

    Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D

    Fåret Shaun skrev 2009-02-07 14:48:17 följande:


    Jag har vissa koder inlagda skriver in ett för namn sen ett efter namn Typ VOlga Vortgård sen endast koden inne. Nu har jag inte Volvo Men ICA har jag lagt in som ett namn
    hahahahaha du är fööööör rolig. Volga Vortgård. Jag ska testa o namnkoda då

    Jag har gjort ngt så kopiöst roligt som rensat i källaren. Möblerat om till och med. Och vet ni vad jag hittade bakom frysboxen (som jag flyttade på av en slumpa för ville först inte släpa den) jo mina extra nycklar. Hur skumt är inte det då? Och där hittade jag även en trummpinne till ett trumset jag sålde för ett tag sen..ska se om jag hittar köparen på facebook kanske vill ha den med. Jo sen hittade jag massor av kort från min ungdom där jag reste en hel del. Ska ta med mig dem till jobbet och scanna in så jag har dem på datorn isätllet för fotostatkopior.
  • Dody

    Anki: jag jättekul o sees och som sagt jag kände igen dig direkt och du va rlika trevlig som jag trodde.

    Melodifestivalen är bara skit när de gjort om allt till delfinaler. Så himla rörigt.

  • Dody

    Jag har dock för mig att emelle startade en tråd nån gång för hon fick in mig i tråden från början...ngn som har den?

  • Dody

    julmusten skrev 2009-02-07 23:38:47 följande:


    Men halla, jag har lyckats stada bland mina favoriter och suddat bort den har traden!! Jag tankte att hela traden var pa Me and I party i helgen eller nat och nu lag och grat for att de spenderat sa mycket pengar. Ja-ja, det har inte hant sa himla mycket anda sakert. Far lasa lite tillbaka och se. Nu finns ni bland mina favoriter i alla fall.
    hahahahahah jag köpte inget iaf...för dyrt öfr mig. men kul sällskap

    060904: sa precis till lungås att undra vart du tog vägen? Och nympeha?
  • Dody

    lia76 skrev 2009-02-07 23:51:55 följande:


    Telepati
    Det sa jag med... elelr å har hon hackat min msn

    Jag har fastnat i trådar...hittade en tråd där jag skrev om min mans otrohet där jag kommit på det. *Jobbigt*
  • Dody

    tate: Ja sa det precis till Lugnås på msn....det är en sån härlig känsla där jag står idag. Från det värsta hål av alla så är jag nästan uppe bland stjärnorna fast jag inte är kär. Tänk då om jag blir det med

  • Dody

    Nu har jag suttit och läste de sista fem trådarna det hann bli efter jag gått och lagt mig. Kan bara konstatera att det är roligare här på nätterna

    Anki: verkar jag inte så pratsam när jag skriver? Jag är nog ganska snackig av mig. Fast å andra sidan trodde nog inte jag heller du pratade så mkt heller, också i positiv bemärkelse.

    Trogga: har du en bild på en te-påse? Jag kan inte för mitt liv se den framför mig faktiskt, men tror de skulle uppskattas av dottern. Hon och jag är de enda som dricker te varje morron.

    Eio: vad spännande med Mary Kay. Har bara hört positivt om dem, men inte varit på dm själv. Och skönt med sovmorron. Jag sov till 9 för en gång skull, men kan ju bero på att jag låg o läste till 01.

    Julmusten: here I come....skulle mer än gärna åka till New York igen. Handla och prata engelska. Me like a lot. Och så träffas så klart. Min engelska är så ringrostig nuförtiden, för mina elever pratar inte engelska, elever med AS pratar knappt svenska heller så det är lite för mkt begärt att de ska svara mer än yes eller no på frågor.

    Tidiz: hur går det med familjerätten då? Tjuvläste lite i din blogg häromdagen. Verkar vara ett tufft liv du lever. Har du ngn som kan peppa dig förutom din sambo, som föräldrar etc? Jag tror det bästa för er vore att du pratade så neutralt om ditt ex för att visa på god vilja. Han liksom du gör säkert det ni tror är bäst för henne, men om rätten ska dömma går de ganska ofta på hur mogen man visar man är att ta hand om sitt barn och kan samarbeta med den andra föräldern. Och hon har ju, vad jag förstått bott största delen hos sin pappa, så ska du ha fördelen på sin sida gäller att du visar upp en extrem god vilja. Även om jag inte tvivlar på att du sköter henne lika bra som pappan, men för allas skull så försök lösa detta innan du har ett barn til. Det är iaf mina ord på vägen.

Svar på tråden Septembertråden 2006 - bubblar vidare :-D