Inlägg från: Psychadelia |Visa alla inlägg
  • Psychadelia

    Krossa bitsocker på bästa sätt?

    Eller så blöter du upp bitsockret i den vätska som ska va i kakan...

  • Psychadelia

    gothica86 skrev 2009-01-22 19:26:45 följande:


    Det går inte.. Eller ja, det ska vispas och det finns väl risk för att det blir klumpar ändå utav sockret..Har tyvärr inga andra köksredskap som kan tänkas kunna funka.. Hmm
    Det kan lösas.. vilken vätska är det? i bottnen är det ju inget mer än digestive och smör antar jag? då är de ju själva "cheesen" som ska ordnas med socker i.. vad är det i den? ägg, socker och philadelphia?
  • Psychadelia

    ahaaa jag kör alltid med snabb-bit så det går lätt att lösa i vätska (eller ägg) men då är det nog tuffare... försök krossa isåfall...

Svar på tråden Krossa bitsocker på bästa sätt?