Inlägg från: Ceropegia021 |Visa alla inlägg
  • Ceropegia021

    Jag tror jag känner min pappas närvaro.

    kom just att tänka på en sak som hände när jag va liten. Min mamma va jättesjuk, hade legat med dubbelsidig lunginflammation jättelänge, inget penicilin verkade hjälpa, och det slutade med att hon fick bli inskriven på sjukan efter att hon börjat hallucinera och höra röster (mamma tror än idag att hon va så nära andra sidan att hon kunde höra döda människor, och det tvivlar jag inte en sekund på, hon va JÄTTSJUK). Iaf, när jag låg på soffan den kvällen hon åkt in höll jag på somna, jag är TVÄRSÄKER på att hon satt vid mina fötter och kliade och maserade dom (hon brukade alltid göra det när jag va liten) innan jag vaknade med ett ryck.

    Jag sa till min lossaspappa vad som hänt, tror jag skrämde honom ordentligt då.. Undrar om hon försvann där ett tag? Har aldrig funderat på det och det skulle hon aldrig ha berätatt för mig just då när jag va så liten heller.. men det va såverkligt och jag vet att det va nära att hon strök med den gången.

    Hur som helst är jag evigt tacksam över att hon fortfarande finns kvar och är min mamma Men jag måste fråga om det här...

Svar på tråden Jag tror jag känner min pappas närvaro.