• Tiniii

    Stockholmsmammorna med BF I OKTOBER

    Här är vi!

    Har en Neo på 2 år och nu är vi beräknade 10 oktober igen,
    Hade ettt missfal i juli och trodde aldrig vi skulle bli gravida igen!!

    Men nu är det dags och vi är sååå lyckliga...
    Finns det någon mer?

    ps inga inlägg om min graviditet i min gästbok då våra nära och kära ska få veta senare denna gång.....

    vI kan prata symptom, jobb, ja allt....

  • Svar på tråden Stockholmsmammorna med BF I OKTOBER
  • annsofia
    Månstret och Blåklockan: vad härligt att allt såg bra ut på VUL!! {#lang_emotions_smile}
  • Bebiz2009

    Jag ska på inskrivning hos Barnmorskorna Gamla Stan i nästa vecka!*längtar*

  • Månstret
    Bebiz2009 skrev 2009-03-05 09:22:07 följande:
    Jag ska på inskrivning hos Barnmorskorna Gamla Stan i nästa vecka!*längtar*
    Äntligen nån som ska gå där också Jag ska också dit! Fast den 24 mars först .. vilken bm ska du till?
    ღ Måns mamma Lotta ღ
  • Liten måne

    Jag har lite beslutsångest, har hört så mycket bra om bm i gamla stan och bb stockholm så jag kanske ska byta dit..hmmm. Men det är grymt mycket längre till danderyd än till södersjukhuset (dit tar det knappa 10 minuter med bil). Och mama mia söder känns ju oxå bra... gaaah.

    Vad tycker ni... För och nackdeler
    mama mia vs gamla stan
    sös vs bb stockholm??

  • Månstret
    Liten måne skrev 2009-03-05 09:31:57 följande:
    Jag har lite beslutsångest, har hört så mycket bra om bm i gamla stan och bb stockholm så jag kanske ska byta dit..hmmm. Men det är grymt mycket längre till danderyd än till södersjukhuset (dit tar det knappa 10 minuter med bil). Och mama mia söder känns ju oxå bra... gaaah.Vad tycker ni... För och nackdeler mama mia vs gamla stan sös vs bb stockholm??
    Svårt att säga då jag aldrig varit på bm i gamla stan, men har valt det dels för att jag hört så mycket gott (haft en massa kompisar som gott där) och sen för att det är granne med jobbet. Mama mia vet jag knappt nåt om, men många här verkar ju tycka det är bra!

    Sös har jag också hört bra om, men då främst Södra BB .. fördelen med BB Sthlm är att man är garanterad plats där om man föder normalt (två veckor innan och två veckor efter bf och inte kejsarsnitt). Vi bor på Södermalm och kunde ta oss till Danderyd rätt snabbt när det väl var dax att föda sonen. Vet flera söder om stan som ändå fött där.

    Så jag vet inte ..
    ღ Måns mamma Lotta ღ
  • Bebiz2009
    Månstret skrev 2009-03-05 09:31:55 följande:
    Äntligen nån som ska gå där också Jag ska också dit! Fast den 24 mars först .. vilken bm ska du till?
    Jag ska till en bm som heter Pia, har dock glömt hennes efternamn. Gick till henne bl.a när jag skulle få piller å ta cellprov, fast det var längesen nu. Men jag tyckte hon var riktigt bra å trevlig, för å inte tala om lyhörd, vilket jag värdesätter mycket!

    Du då? =)
  • Månstret
    Bebiz2009 skrev 2009-03-05 10:14:07 följande:
    Jag ska till en bm som heter Pia, har dock glömt hennes efternamn. Gick till henne bl.a när jag skulle få piller å ta cellprov, fast det var längesen nu. Men jag tyckte hon var riktigt bra å trevlig, för å inte tala om lyhörd, vilket jag värdesätter mycket!Du då? =)
    Jag ska till en som heter Cilla, vet inte alls vem det är då jag bara varit där en gång för att hämta recept på p-piller. Men är verkligen glad att gå där, det är så fina lokaler och så enkelt att ta sig dit. Sen är alla de jag träffat som jobbat där hur trevliga som helst, sådär lugna och förstående.
    ღ Måns mamma Lotta ღ
  • Flisan79

    Har inte skrivit på några dagar men var på inskrivning i tisdags. Fick läkartid nästa vecka och kommer då få göra VUL. Känns skönt.

    Förra gången gick jag på Södra BB vilket var TOPPEN....men denna gång vet jag inte om jag klarar av en vaginal förlossning så jag går i Farsta så länge. (hade en otroligt långdragen förlossning förra gången)

    Är nu i v 10 och mina symtom känns lite mindre. Däremot ser jag ut som jag gjorde i v 20 förra gången så något verkar ju växa där inne. Har inte gått upp något i vikt så det beror inte på det

  • Liten måne

    Men finns det alltså två förlossningar på sös? för om jag har förstått det rätt så är södra bb på sös, men jag trodde det var vanliga förlossningen??

Svar på tråden Stockholmsmammorna med BF I OKTOBER