• Inna

    Missnöjda/gnälliga/skrikiga bebisar - här gastar vi ihop!

    Sparade den här tråden som favorit för några månader sedan och har bara väntat på att någon ska kicka liv i den... Eller finns den någon aktuell jag-har-en-gnällig-bebis-tråd? 


    kinder skrev 2012-04-21 19:51:44 följande:
    Tar upp en gammal tråd. Men kan inte låta bli att undra hur det har gått för er alla med gnälliga bebisar? Vände det nån gång, eller har de fortsatt i samma gamla gnälliga stil?
    Jag är också nyfiken om det vänder? kinder, hur har du det på gnäll-bebis-fronten? Jag har en 7,5 månaders som varit gnällig sedan BB, jag frågade personalen där varför han var så missnöjd, vad visste jag som nybliven förstagångsmamma? Visst har han blivit lite nöjdare, dels när han lärde sig vända sig vid 4 månader och när han lärde sig sitta vid 6 månader, men han är rätt jäkla gnällig fortfarande (just nu sitter han i köket och blir matad och gnäller sig som vanligt igenom hela matstunden). Känns som om ALLA andra har bebisar som bara är nöjda och glada HELA tiden, min är nöjd och glad IBLAND...
     
  • Inna
    kinder skrev 2012-04-23 10:54:06 följande:
    Min bebis har väl varit relativt nöjd fram till det att han blev 4 månader. Då vände det. Gnäller mest när han blir nedlagd, får sitta/ligga själv. Inte så mycket skrik, utan mera missnöje. Han är nu 4 1/2 månad och jag kan ju bara hoppas att det blir bättre nån gång. Första var väldigt lätt, så jag antar att hela handlar om förväntningar. Men jag har sakta men säkert börjat acceptera och anpassa mig till att jag har en mera "gnällig" bebis. Håller tummarna om att det vänder, annars är det väl bara att gilla läget antar jag.
    Har du tur är det bara en fas, eftersom det inte hållt i sig så länge ändå! Hoppas på detGlad Min skriker inte heller direkt, mest gnäll. Stämmer så bra så, jag förväntade mig att bebisar var nöjda och "lätta", så var ju alla bebisar runt omkring mig, men så fick vi en gnällis. För det mesta köper jag hans sätt, har lärt mig hantera det och roa honom så gott det går, men vissa dagar känns bara så tröstlösa. Skulle han välja skulle han leva sitt liv sittandes på någon av vår arm, HELA tiden, då är han nöjd!
Svar på tråden Missnöjda/gnälliga/skrikiga bebisar - här gastar vi ihop!