Inlägg från: Sarahkka |Visa alla inlägg
  • Sarahkka

    30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)

    Hanya: okej vad bra! Hur gör man, var ska jag vända mig. Är helt oinformerad om det här.

    Bettan: haha ja, det är väl så Kanske borde börja....

  • Sarahkka

    Qermit: ja, jag ska ta och prata igenom det här med sambon. Vi har så klart pratat om adoption men inte sagt uttryckligen att vi ska. Vi ska på ivf möte imorgon så jag ska låta honom smälta det där först.

    Jobbigt med gravid snack. Jag har det problemet på mitt extra jobb. Varje dag pratar flera stycken om olika bebisar som är så söta, visar bilder och hej å hå. Det komiska är att ingen av dem har barn men det verkar som att klockorna ringer. Är livrädd att de ska börja fråga mig.

  • Sarahkka

    Jemena: ja, för den ena är singel, den andra har precis träffat en kille för 2 månader sen och de andra har passerat klimaterie
    Men bra där med frågan, för det är lätt att glömma att det finns andra i samma sits.

  • Sarahkka

    Jemena: ja, där sa du ngt, jag har inte tänkt på det på det viset. Men som du säger, pessimistisk som man är så tar man ut i förskott att de kommer att hinna före iaf

    Majja: ja, precis. Man är ett steg närmare än många men tyvärr så är det lätt ibland att se det man saknar och inte det man har. Ås man jämför sig med de som har och inte med de som inte har.
    Vilken kärring! Ja, Bettan får skicka ett hästhuvud!

    Bettan: va?! det har jag missat!

    Kayla och Massamys: stort stort grattis!!

    Är helt imponerad över alla plus som har ramlat in de senaste 2 månaderna. Tyvärr har det inte gått bra för alla men bara grejen att det ramlar in plus är mycket positivt.

    Moppen: klart att du får hänga med här!

    Idag var vi på infomötet och det gick bra. Ska ev börja spraya sista veckan i juli beroende på hur cykeln hamnar då, kan inte börja för tidigt för då har de stängt. Jag som var livrädd för sprutan, fick sticka mig själv. Det tog ett par min innan jag gjorde det men till slut så
    Ska få Puregon spruta, Suprecur spray, Pregnyl injektion och progesteron vaggisar. Nu kommer jag att kunna hänga med bättre i svängarna i alla dessa förkortnigar

  • Sarahkka

    Yrvind: ja,jag trodde inte det var sant när Bm sa att jag skulle sticka mig själv, snacka om handsvett jag fick
    Ja, jag tror att det blir sista veckan i juli annars får jag vänta en cykel till men det gör ingenting, nu är det på g och det är det som är viktigt.

    Hej Phi! Det var så länge sen! Hur är det med dig?

    Vinkar till allihopa!

    Nu har jag börjat tempa men undrar om det inte är onödigt att tempa under ivf, ngn som vet?

  • Sarahkka

    sweetie och blomster: då kanske jag kan tempa men ta det med en nypa salt helt enkelt. Man har trots allt nyss börjat.

  • Sarahkka

    Qermit: bra att det går så bra med sprutandet. För mig kändes det väldigt skönt att veta att jag klarar av det själv. Det känns mindre än när man tar blodprov. ÄL sprutan vet jag inte om jag vill ta själv dock.
    Då vet du var du ska göra idag :-P Usch, inte kul med begravning imorgon

    Är det många av er som upplevt symptom under nedregleringen?

    Själv har jag bestämt mig för att göra klart min C-uppsats som är det enda jag behöver för att komma vidare. Så tentan som jag missade medan jag jobbade de här veckorna, seminarieuppgifter och nästa tenta kommer jag att strunta i. Det kan jag alltid göra i efterhand. Nu måste jag bli klar!

    Bettan: vad händer i din borg idag?

  • Sarahkka

    Bettan: ja, det var det bästa beslutet hittills. Dessutom så drar det ner på stressen betydligt eftersom jag inte känner att jag har hundra rejer att göra samtidigt.
    Den första tiden är hemsk verkligen, speciellt när man erfarit flera mf så tar man alltid ut det värsta i förskott. Det är alltid lättare att säga till andra att blodblandad flytning inte är ovanligt i början men när det drabbar en själv så tror man inget annat än att det ska gå åt helvete. Jag tycker att du har fått din beskärdade del av mf, nu får det vara nog. Nu måste det går bra för dig!

    Alltid hittar man ngt att få tiden att gå

Svar på tråden 30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)