Inlägg från: Sarahkka |Visa alla inlägg
  • Sarahkka

    30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)

    jemena: förstår verkligen att nu känns allt bara för mkt. Ni får ta er den tid ni behöver oh fundera på hur ni vil gå vidare. Ni har ett försök kvar. Har ni tönkt på om ni vill finansiera fler försök själva, är det ngt som är möjligt ekonomiskt och känslomässigt? Har ni funderat på adoption?

    hanya: jag tror också att det är rätt beslut, som du säger så är chansen minimal att ni ska få ett till erbjudande med så lång kötid. Ibland är det lätt att vara efterklok men som du säger man tar de beslut man tar baserat på hur situationen är just då.

    Själv kommer jag att få ivf tid till hösten ngn gång och jag känner mig lite kluven ang det. Det känns som att jag vill så gärna ge oss chansen att lyckad igen och därför skulle jag kunna tänka mig att flytta fram tiden men frågan är om det är ett smart beslut. Vet inte riktigt hur jag ska tänka och har man dunertur så kanske man slipper när det väl är dags men det är inget jag förväntar mig direkt.

    Bettan: *kramar om*


    - 11 kg
  • Sarahkka

    lillmyggan: stor kram, så ledsamt att höra

    Hej hej till alla, jag kämpar på med studierna så jag hinner inte vara här. Men återkomer snart igen


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Hej tjejer, rusar in och visar livstecken Sitter med en uppsats som inte är så kul attha och göra med :-P


    - 11 kg
  • Sarahkka

    blomster: tack Jag gör så gott jag kan. Förstår din situation, jag säker varenda liten grej, men jag har iaf kravet att det ska vara längre än 3 månader men allt från extra till heltid. Har skickat 14 ansökningar än så länge.

    Qermit. vilket fint hus!!


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Hej tjejer! Äntligen får man lite andrun från studierna så att man kan komma in här och umgås lite.
    Är det ngn som kan ge mig en liten express uppdatering? Är det någon som ruvar?

    Blomster: har du inte ÄP imorgon?

    Bettan: hur går det med den sega processen?

    Hanya: hört ngt mer?

    Hur är det med er som haft det kämpigt?

    Själv har jag mkt med studierna och jag kan ärligt säga att jag är tokless. Var på en intervju för helgjobb under sommaren, får se om jag får det eller inte. Men jag är ute efter heltid så sökandet fortsätter.

    Annars så blev jag lite nedstämd idag. Var på Ikea och hamnade på barnavdelningen och så ska mensen komma på torsdag smt att jag skulle haft BF om ca en månad och så blev man genast påmind om allt igen. Men men inget man kan göra det är bara att fortsätta att vänta och hoppas.


    - 11 kg
  • Sarahkka

    bettan: ja, jag brukar undvika det men hamnade där av misstag. Men vilken tomte till läkare!! Ärligt talat hur f*n ska man få hjälp när de inte är insatta eller har intresse. Bra att du fick ur honom några recept åtminstone. Vad är dem till? Hur hjälper dem? Och vad är det om händer nu?


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Bettan: det låter jätte bra att du fick ut det där då. Ja, jag läste nyligen om det. Men det är bara i Malmö de gör de testerna eller hur? Ska du göra en sån?

    Majja: du ska kunna få hjälp efter ett år, det är bara att de helst vill att man ska ha försökt i 1 1/2 eftersom 90% brukar bli gravida under den tiden.

    Jemena: ja, så kan det bli, men nu är det bra igen

    Blomster: lycka till på ÄP

    RB: Grattis till ruvningen, håller tummarna


    - 11 kg
  • Sarahkka

    Yrvind: hej Ja, det var ett tag sen, man har fullt upp med skolarbeten. Ja, extra slantar är välbehövliga
    Hur är det med dig?


    - 11 kg
Svar på tråden 30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)