Inlägg från: Majja78 |Visa alla inlägg
  • Majja78

    30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)

    Qermit jag råkade oxå läsa artikeln som fanns här inne på FL, om hon skulle sälja sin bebis, blev så förbannad, sen blev jag så uppretad på alla som tyckte artikeln var super bra och rolig, så jag bara loggade ut. Orkade inte ens skriva nåt dumt till henne, tack för att du skrev!! Tycker det är så extremt otaktiskt och osmart att skriva så inne på ett sånt här forum. Här om något borde de veta att folk kämpar och har det jättejobbigt, alla åker inte snabbfilen.

    Lillmyggan usch att de inte har förståelse för att du blir orolig, så nonschalant av dem. Ibland känns det som om de blir så avtrubbad bara för att de jobbar med detta hela dagarna, de glömmer bort vår oro, att inte vi är lika van som dem. fy vad jobbigt för dig, hoppas du får klarhet imorron. Kräv att få göra ett VUL och HCGprov. Kram på dig!!!

  • Majja78

    Vad skönt Sweetie det kanske är ett litet pyre där inne ändå, håller fortsatt tummarna för dig kram

    Qermit åh fy det är ju värre, sånna vänner väljer man bort Ja strunta i den artikeln på fl, jag blev tokig även fast jag inte knaprar några extra hormoner.

    kram och gonatt på er alla goa!!

  • Majja78

    hej alla goa, som vanligt har ni skrivit som tokar igen...orkar inte svara på allt *trött och lat idag* Tack alla iallafall för att ni är så fantastiska, ni lyckas få den suraste deppigaste Majja på gott humör igen!!

    Sara Det är en fråga jag ställer mig oxå, hur kan mensen bara komma tidigare och tidigare?? Först var jag ALLTID på 28 dagar, sen helt plötsligt 27 dagar och nu 25 dagar... Vad beror sånt på?? Hoppas du blir regelbunden så ni kan börja försöka igen. kram

    Blomster åhhh jag bara älskar smoothies...så otroligt gott!!! Med blåbär, hallon, jordgubbar. Nu blev jag sugen igen!!! Är det gott med kiwi och banan?
    Det har jag aldrig provat.

    Hanya tycker det är lite elakt att vara i mina hemtrakter och sen kommer du inte ens och säger hej...men nu när du håller på att bli golfproffs vill du kanske inte umgås med oss vanliga dödliga

    Lillmyggan åh vad jag blir less alla manliga läkare som tror att de kan och förstår allt bara för att de har läst i en bok. Va fan vet de om hur man känner som kvinna, fy tycker synd om dig, förstår din oro. Gör som Bettan säger, gå privat, kräv ett VUL. De kan se om du har fått mf eller inte. Men hur är det idag, har du slutat blöda?? kram på dig

    Sweetie hur går det för dig? Jag har skickat sms om det du frågade, men jag har inte fått svar, ska ringa henne om hon ej svarar, jag återkommer i ärendet.

    kram på alla goa här inne

  • Majja78

    Va fasiken vad är det där för stil Bettan???!!! Hur kan du skriva så där och sen lägga dig, är det sant, är du verkligen Gravid??? Oj nu blir jag tårögd igen, oj oj vilken plusvåg det drar in över tråden.

  • Majja78

    Gormorgon!!

    Bettan kallar du det att vara psykologisk...jag blev mer galen när du gjorde som du gjorde. Men shit va kul iallafall, stort grattis än en gång, såklart du går hela vägen ut denna gång

    Extra Lycka till nu lillmyggan, Sweetie, Kayla, Qermit!!

    Ja kram och lycka till ni andra oxå, ha en underbar dag!!

  • Majja78

    Bettan jag menade bara att du gick och lade dig när det var som mest spännande

    Sweetie Nä fy vad ledsen jag blir för din skull, det var ju inte så det skulle gå. Jag har ju följt din blogg med spänning. Usch lider med dig, hoppas du får mycket stöttning av din sambo och att ni klarar av detta tillsammans. Och orkar kämpa vidare. Försök tänk på både blomster och bettan att det gick efter många års kämpande. STOR KRAM på dig!!!

    Yrvind förstår dig, det är alla dessa frågor som är värst. Sen blir man så otålig, man blir ju inte yngre och det känns som bara tiden försvinner och man hinner aldrig få den rätta hjälpen. usch hoppas det ordnar sig för er, kram och lycka till!!

    Lerdala vad skönt att de verkar prioritera dig och ditt fall, hoppas du kommer må bra snart! kram

    Zenobia, men hade inte ni precis flyttat? Flyttade ni till något mindre?

    Ha en bra kväll alla goa!!

  • Majja78

    Zenobia....känns som det är nåt du skyller på ...det tar nämligen 9 mån för en bebis att komma så då borde du ju hinna packa upp kartongerna och få ordning på ert boende. Men ibland kan det vara skönt att ta en paus från bebisverkstaden och komma igen med nya starka krafter. lycka till iallafall kram

  • Majja78

    Zenobia jo jag förstår det. Usch lider med er det är ju hemskt att det ska behöva vara så svårt. Hoppas det kommer ordna sig för er. Kram

Svar på tråden 30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)