Inlägg från: BettanB |Visa alla inlägg
  • BettanB

    30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)

    Hej, alla!

    Lerdala: Vad surt med punka så där på morgonen. Hoppas att resten av dagen blev bättre. Och att värken i magen är växtvärk...

    Hanya: Kanske lika bra att skjuta på't. Försöka hitta en datum längre fram som passar fler. Synd, men samtidigt vore det kul om fler ville hänga på.
    Grillkväll längre fram låter väldigt nice. Påsk tror jag att vi är hemma. Säkerligen middag hos min kära mor någon av dagarna, men annars är vi här och sover.

    Sarahkka: Sluta omedelbart med det där. Krya på dig!

    Sweetie. Hu, så jobbigt med gravidmage bara så där. Jag är sjukt känslig vissa dagar, f-n vad jobbigt det börjar bli.

    Blomster: En kurator?! HUR oprofessionellt är inte det? Hon hade väl kunnat förvarna iaf, så patienten varit förberedd och/eller hade kunnat tacka nej till tiden.

    Hanya..igen: Ja, nu när du säger det. Var kanske med i hennes bok. Himla bra bok iaf.

    På tal om ÄLtester, såna behöver nog inte jag. Tycker att jag känner av ÄL helt sjukt mycket (har skitont idag tex). Dessutom tempar jag ju (har bara skippat tempartråden pga alla gravidisar och bf-datum som florera till överdrift där; tempandet fortsätter jag med) och då har man ju bra koll. HAR dock ÄLtester (av någon anledning) så jag funderar på att testa dem ändå.


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Hej, alla.
    Smet tidigt från jobbet dels pga det fina vädret och dels pga av huvudvärk.

    Blomster: grattis, lite i allmänhet. Får också tillbaks på skatten, men sambon får betala (konstigt nog).

    Sweetie: Gôtt att ha en datum att fokusera på!

    RB: Vad härligt med lite ledigt i solen i vart fall. Man får verkligen lära sig att vara glad för de små sakerna när så mycket känns tungt.

    Själv har jag ägglossningen från h-vetet. Tänk att det kan kännas så?! Vet inte om det känns mer nu för att jag känner efter mer eller om det verkligen är så att det känns mer numer. Hmm..


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Blomster: Ja, jag är nog lite stressad och spänner mig nu. Kan bero på ÄL också...

    Spiralling: Vad tråkigt. Beklagar verkligen. Dock skönt att höra att du är på väg uppåt igen och ser nya möjligheter. Man vet inte hur stark man är förrän man klarat sig några år i infertilitetsträsket. Har själv trott mig vara nere för räkning x antal gånger, men sen reser man sig ta mig sjutton igen.. och igen... *kram*


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Blomster: Får be sambon om det sen när han kommer hem. Har tagit en alindrin, men det hjälper föga. Jaja.. Förr eller senare går det över.

    spiralling: Ja, det där känner man onekligen igen sig i. Än så länge håller masken för det mesta, men ibland rämnar den.
    BRA! Det hjälper onekligen att hitta ett nytt fokus och något att sikta på.


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Btw; någon här som känner till Läkargruppen Viktoria i Stockholm? Funderar på att boka tid hos en läkare där som sägs vara väldigt bra. Om det finns några tider vill säga. Lite långt att åka bara... *funderar*


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Sarahkka: Hua, låter otrevligt det där. Sluta omedelbart! *bestämd*

    Yrvind: Har inte spolat äggledarna, men livmodern. Det skulle tydligen göra hemskt ont, men jag kände inte ett dyft. Lite värk efteråt bara (typ lätt mensvärk).

    Qermit: Ja, får väl vara glad för det iaf. Sen att de inte vill låta sig befruktas och därefter bo kvar är en annan sak. Bra början iaf.
    Tycker iaf att det är skönt att höra att ni känner sånt lugn även inför adoption; hoppas ändå på ert nästa försök. Konstigt det där med adoption; jag har ju, som sagt tidigare, alltid varit helt emot, men när allt kommer omkring så är det viktigaste att få ett barn. Var det kommer ifrån må vara viktigt, men absolut inte det viktigaste.


    Nosce Te Ipsum
  • BettanB

    Heeeeeeeeeej, Lycklig!

    Nä, jag kan inte det ju... Fast nästa helg är låååååånghelg!
    Äggdonation; får man hitta en egen donator? Eller är det som med spermier att man går före i kön om man har någon som kan donera till frysen? Typ...


    Nosce Te Ipsum
Svar på tråden 30+ som arbetat mer än ett år på första barnet (del 13)